Ungdomssommerlejr

25. July 2021 - 30. July 2021
Han Herred Efterskole , Aggersundvej 237 Skerping 9690 Fjerritslev

Kom og vær med på Epilepsiforeningens ungdomssommerlejr

Lejeren er for foreningens unge mellem 18 og 35 år. Her skal vi udveksle erfaringer, hygge os, have det sjovt og lære nye mennesker at kende.

Lejren har gennem mange år været en stor succes, så kom og vær med til at gøre dette års sommerlejr uforglemmelig.

Lejren starter søndag den 25. juli og slutter fredag den 30. juli.

Særlige forhold pga. Covid-19 situationen: Vi vil gøre alt for at gøre lejren så sikker som mulig, og der er derfor et krav om at alle deltager skal møde enten med Coronapas som viser, at man er færdigvaccineret, eller har en negativ Coronatest der er max. 72 timer gammel.

Derudover skal man forvente at blive testet 1. ekstra gang på lejren.

Alle aktiviteter i ugen ligger på lejrens matrikel, og det er en forudsætning for deltagelse i lejren, at man ikke forlader lejren i perioden.

Og endeligt må vi naturligvis også tage forbehold for evt. ændringer af ovenstående pga. Covid-19 situationen.

Pris
Det koster 800 kr. pr. person. Du skal være selvhjulpen eller have egen hjælper med, som tilmeldes separat og også koster 800 kr.

Tilmelding
Du tilmelder dig nederst på siden på "tilmeldingsknappen". Tilmeldingsfristen er d. 2. juli 2021.

OBS! Der åbnes for tilmelding 15. april 2021

Vi glæder os til at se jer

Epilepsiforeningen
Ungdomsudvalget