Sommerlejr - en lejr for hele familien

17. July 2021 - 23. July 2021
Han Herred Efterskole , Aggersundvej 237 Skerping 9690 Fjerritslev

Tag med på foreningens populære sommerlejr og få en masse sjove og festlige oplevelser

Deltag i  Epilepsiforeningens fede, farverige og frydefulde sommerlejr i uge 29.

Der vil være en masse aktiviteter som kreativ værksted, boldspil og meget, meget mere.

Lejren vil selvfølgelig blive afholdt under hensyntagen til de anbefalinger, som sundhedsmyndighederne har udarbejdet.

Lejren starter lørdag den 17. juli fra kl. 15 og slutter fredag den 23. juli

Pris
Voksne fra 18 år koster 900 kr. pr. person. Børn fra 3 - 17 år 800 kr. pr. person. Børn under 3 år deltager gratis.

Prisen inkluderer fuld forplejning og indkvartering på værelser. I er også meget velkomne til at tage telt eller campingvogn med.

Tilmelding
Du tilmelder dig via "tilmeldingsknappen" nederst på siden - OBS! Tilmeldingen åbner 15. april 2021
Dette er en foreløbig tilmelding til sommerlejren. Du/i er først endeligt tilmeldt dette års lejr, når du har fået en bekræftelse fra Lone Nørager Kristensen.
Efter bekræftelsen fra Lone vil du blive opkrævet betalingen for deltagelse i sommerlejren.

Har du spørgsmål til sommerlejren, så kontakt Lone Nørager Kristensen på mail

Vi glæder os til at se jer

Epilepsiforeningen