Foredrag om epilepsi og genetik

29. October 2021
Huset Trøjborg , Kirkegårdsvej 53 8000 Aarhus C

Professor Rikke Steensbjerre Møller fortæller om epilepsi og genetik

Kreds Østjylland inviterer medlemmer til et spændende foredrag ved professor Rikke Steensbjerre Møller.

Rikke er cand.Scient., ph.d og professor ved Institut for Regional Sundhedsforskning, SDU og Epilepsihospitalet Filadelfia i Dianalund.
Som leder for Afsnit for Epilepsigenetik og Personlig Medicin ved Epilepsihospitalet er hendes fokus på forskning i genetikkens betydning for epilepsi.

Oplægget omhandler bl.a. diagnosticering og rådgivning af patienter og familier med genetiske epilepsier og tilstødende neurologiske lidelser.
Den genetiske diagnose, som vejleder i forhold til prognose og fremtidig familieplanlægning, samt i visse tilfælde i forhold til valg af behandling.

Der serveres kaffe/the og lidt sødt under foredraget.

Tid: 29. oktober 2021 i Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C.

Pris: Foredraget er gratis at deltage i, og det er efter først til mølle princippet, da der er begrænsede billetter.

For yderligere oplysninger om foredraget, kontakt Rikke Malene Rogers på mail

Vel mødt.