Onlineoplæg om opture, nedture og ungdomslivet med epilepsi

10. March 2022

Emil Rønnebech fortæller om sit liv med epilepsi

Torsdag d. 10. marts kl. 19.00-20.30 inviterer Epilepsiforeningen til online oplæg med Emil Joensen Rønnebech. Arrangementet på Teams er gratis og åbent for alle.

Emil fik epilepsi som 17årig og kender de problemer epilepsi i ungdommen kan give. På trods af epilepsien gennemførte Emil en universitetsuddannelse og er i dag gift og har tre børn. Og efter tre operationer er det lykkedes at få betydeligt færre anfald.

Emil vil fortælle om sit liv med epilepsi, hvor opture og nedture og de psykiske følger har påvirket både ham og hans familie. Og han vil dele sine erfaringer med, hvordan man selv kan håndtere sin epilepsi.

Og undervejs vil der blive tid til spørgsmål og input fra deltagerne.

Mere om Emil
Emil har flere gange være i medierne. Han har bl.a. været i TV2 og Go’ Morgen Danmark og fortælle om epilepsiens psykiske følger, og til Epilepsinyhedsbrevet har han fortalt om sit behandlingsforløb.

Hvor
Oplægget afholdes online over MS Teams, og man skal tilmelde sig senest tirsdag d. 8. marts.

Onsdag d. 9. marts vil du modtage en mail med et mødelink, som du skal bruge for at logge på. Hvis du ikke har modtaget en mail med mødelink d. 9. marts, så tjek dit spamfilter. Hvis den ikke er der, så er du velkommen til at kontakte epilepsiforeningen.

Hvis du har spørgsmål til oplægget eller den praktiske afvikling i MS Teams, er du velkommen til at sende disse på mail til Maria Elmsted Jensen.

Hvis du ikke er medlem af Epilepsiforeningen

kan du tilmelde dig ved at skrive en mail til Epilepsiforeningen, eller kontakte landskontoret på tlf.: 6611 9091.