Luftens Helte: Det store juleshow

09. December 2022
19.30 - 22.00
Bastionen , Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg

Start din juletradition med Luftens Heltes Juleshow

Juletiden er fyldt med magi, forventningens glæde og ikke mindst traditioner, og nu kan en koncert med Luftens Helte blive en del af din jul.

Tag med på en rejse med sange fra film som Løvernes Konge, Frost, Klokkeren fra Nortre Dame, Aladdin, Junglebogen og mange flere.

På scenen står 19 musikere klar til at vække dine minder til live i en gåsehudsfremkaldende koncertoplevelse. Forvent en musikalsk bevægende rejse gennem mere en 80 års storslået og magisk filmmusik.

Med et professionelt orkester bestående af både messing- og træblæsere samt strygere og rytmegrupper, er du garanteret en autentisk oplevelse af allerhøjeste klasse. De tre forsangere formår på eventyrlig vis at inddrage publikum i de forskellige universer, og med humor og indlevelse væver de en rød tråd igennem aftenens program. Med musik varierende fra det legende og fortællende til det symfoniske og episke, er du, venner og familie sikret en uforglemmelig oplevelse for alle aldersgrupper.

Koncerten er med siddepladser, så du kan læne dig tilbage, eller sidde på kanten af stolen, og lade dig opsluge af de magiske vingesus, som Luftens Helte leverer med overskud og indlevelse fra scenen. Det bliver et fabelagtigt show fyldt med høj musikalitet og rørende sekvenser, der med stor sandsynlighed får frembragt både gåsehud og smil.

Tag fat i familien og vennerne, slå jer ned i sæderne og lad jer blive ført gennem hele paletten af de største tegnefilmssange.

Tænk på det bedste du ved og start din juletradition med Luftens Heltes Juleshow.

Tid og sted: 9. december 2022 kl. 19.30-22.00 i Bastionen, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg.

Pris: 125 kr. pr. person.

Alle medlemmer er velkomne.

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt Karin de Stricker på 3044 9797 eller på mail

Vil glæder os til at se jer!

Epilepsiforeningen

Kreds Fyn