Foredrag i Aarhus om de svære følelser og praktiske ting, når man er pårørende

21. februar 2018
19.00
Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C.

Mor og drengEpilepsiforeningen inviterer til et spændende foredrag og erfaringsudvekslinger om udfordringer og strategier i vores hverdag som pårørende.

Vi inviterer dig til en aften om epilepsi og det at være pårørende, med oplæg om de udfordringer, man møder som pårørende, samt hvor man kan finde hjælp og inspiration til at passe ordentlig på sig selv og sin familie

Marie Lenstrup, der er formand & initiativtager til foreningen Pårørende i Danmark, vil i sit oplæg komme rundt om både de svære følelser og de praktiske ting, der er en del af pårørendes hverdag.

Med fokus på de pårørende der er tilstede, drøfter vi oprettelse af pårørendegrupper.

Epilepsiforeningen serverer kaffe og the og lidt sødt undervejs.

Tid og sted

Onsdag  den 21. februar 2018 kl. 19.00 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C.

Generalforsamling

Efter dette arrangement (oplægget forventes af vare cirka 1 time) afholdes Epilepsiforeningen Østjylland generalforsamling, hvor foreningens formand Lone Nørager Kristensen fungerer som dirigent. Dagsorden i følge vedtægterne.

10.05.2018
Hygge, fællesskab og motion
Odense stadion, Højstrupvej 7B, 5200 Odense
23.03.2018
18.30
Epilepsiforeningen Sydsjælland inviterer  til middag, Revyraketten og dans på Menstrup Kro.
Menstrup Kro, Menstrup Bygade 29, 4700 Næstved.