Forlænget weekend til Smålandshavet og Bon Bon Land

18. maj 2018 - 21. maj 2018
Smålandshavet Karrebæksminde, Alleén 44,  4736 Karrebæksminde.

Der er lukket for tilmelding til weekendtur til Karrebæksminde

Der afholdes igen en forlænget medlemsweekend, hvor der er epilepsi-relevant oplæg med samtale­ og vidensdeling. Der vil også være oplæg eller aktiviteter for børnene, og der vil være en tur til BonBon­Land.

Ole Flemming Pedersen holder foredrag med udgangspunkt i “Har du talt med dit barn i dag”. Og senere på dagen kan du høre René Nielsens foredrag. I et humoristisk og tragikomisk foredrag sættes forandringsbegrebet på spidsen. Hvordan erkender vi som menneske og medarbejder, at intet nogensinde vil blive som tidligere – at plejer for alvor er død?

Pris

Pris:  Kr. 950,­ for alle over 18 år og kr. 550,­ for alle under 18 år, dog er børn under 2 år gratis. Prisen dækker ferielejlighed, strømforbrug og slutrengøring.

Frokoster og aftensmad indgår, men morgenmaden skal man selv sørge for.

Bustransport og indgang til BonBon­Land indgår også i prisen. Der er sengetøj i lejligheden, men der skal medbringes sengelinned, håndklæder, viskestykker  og karklude. Linnedpakker kan tilkøbes.

Der må medbringes hunde i enkelte af ferielejlighederne mod ekstra betaling.

Lukket for tilmelding

Der er lukket for tilmelding.

Eventuelle spørgsmål til Berit Andersen på vestsjalland@epilepsiforeningen.dk eller på 2064 7647 Betaling sker direkte til kredsen.

06.05.2018
Tag familien med på forårsudflugt til Nordsjællands Fuglepark i Græsted