Kursusdag om børn med epilepsi i Aarhus

03. november 2018
10.00-17.00
Aarhus

Heldagskursus for forældre til børn med epilepsi i Aarhus

Kurset afholdes uden børn. Adressen på kursusstedet følger senere.

Program

• Kursusdagen starter klokken 10.00 og slutter kl. 17.00 (forplejning er inkluderet i prisen)
  • Grundig introduktion til epilepsi og de tilgængelige behandlingsmuligheder
  • Oplæg omkring familieliv med et barn med epilepsi; udfordringer og handlemuligheder i dagligdagen.
  • Fokus på erfaringsudveksling mellem deltagerne

Oplægsholdere

Klaus Ehrenreich, Udviklingssygeplejerske, MKS fra Epilepsihospitalet Filadelfa og overlæge Ph.d., klinisk lektor KU Maria J. Miranda fra Herlev Hospital.

Deltagelse i kursusdagen koster 395 kr. pr. person.

Der er mulighed for at søge kommunen om betaling for kursusudgiften og evt. andre afledte nødvendige merudgifter du/I måtte have ved deltagelse på kursusdagen, hvis betingelserne for at opnå tilskud til merudgifter i øvrigt er opfyldt. (Her kan du bl.a. læse om reglerne for tilskud)

Vi har lavet en skabelon til en ansøgning til kommunen om støtte til kursusdagen (worddokument).

Tilmelding:

Senest 1. september 2018

Privatlivspolitik: Når du kontakter Epilepsiforeningen, så gemmer og behandler vi relevante oplysninger om dig, så vi kan servicere og hjælpe dig. Du finder vores privatlivspolitik her.

01.12.2018
17.00-01.00