Løb sammen med Epilepsiforeningen ved Eventyrløbet

10. maj 2018
Odense stadion, Højstrupvej 7B, 5200 Odense

Hygge, fællesskab og motion

Epilepsiforeningen deltager igen i Eventyrløbet i 2018. Vi håber, at en masse medlemmer har lyst til at deltage og vil være med til at skabe synlighed  om epilepsisagen. Der er rundstykker  og kaffe fra kl. 9 og efter løbet er der grill pølser og drikkelse. Det indtages  på bedste ”skovtursmanér” omkring vores telt. Husk tæpper. Hent dit startnummer samt løbetrøje i teltet.

Dagen rundes af kl. 14.30 og derefter kan du/I mod fremvisning af løbsnummer gå til gratis koncert på området.

De unge løber også med

Ungdomsudvalget finder du ved Epilepsiforeningens telt. Vi håber at se mange unge, der også vil løbe med.

Kristi Himmelfartsdag den 10. maj 2018 i området omkring Odense Stadion.

Pris og tilmelding

Pris:  Kr. 175,­ for voksne inkl. løbetrøje, børn u/14 kr. 150,­ inkl. løbetrøje. Deltagelse uden løbetrøje 125 kr. Ledsager til børneløbet 150 kr. (Normalprisen for at deltage i løbet er for en voksen 210 kr.)

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Ann Britt Jensen på ann@epilepsiforeningen.dk

Tilmelding for voksne

Tilmelding og betaling: Du betaler og tilmelder dig arrangementet via vores webshop.

Tilmelding af børn

08.06.2018
Epilepsiforeningens landsmøde
Heldagskonference fyldt med spændende foredrag og workshops om det sidste nye fra epilepsiens verde ....