Mindfulness og wellness weekend på Hotel Vejlefjord

09. marts 2018 - 11. marts 2018
Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby

En weekend der giver mere overskud i hverdagen

En stille og rolig kursusweekend, hvor underviser og mindfulnessinstruktør Johnny Gammelgaard Jensen, som selv har epilepsi, holder foredrag og underviser omkring hjernen og adfærd. Johnny Gammelgaard Jensen vil guide os mod en hverdag med mere ro og balance.

Målet er en indføring i hjerne, adfærd og belastning i en ramme, der giver mening, når man har epilepsi og ofte kæmper med at finde balancen og roen.

I løbet af weekenden er der adgang til hotellets spa­ og wellnessafdeling samt mulighed for at tilkøbe behandlinger.

Fuld forplejning fra fredag eftermiddag til søndag efter morgenbuffet. Max 30 deltagere.

Pris og tilmelding: Der er lukket for tilmelding

Alle pladser er optaget. Så der er lukket for tilmelding.

Pris: pr. person: kr. 2.000.

Kommer du med offentlig transport, er der mulighed for fælles taxatransport fra Vejle Banegård.

Tilmelding: Senest den 26. januar 2018, hvor depositum på kr. 1.000 skal være indbetalt.

Kontakt: Lars Frich på sydvestjylland@epilepsiforeningen.dk, hvis du ønsker tilmeldingsblanket eller har spørgsmål.

08.03.2018
19.00
Vi mødes den første onsdag i måneden til gode snakke og fællesarrangementer
Frivillighuset Vindrosen, Exnersgade 4, 6700 Esbjerg