Offentligt møde om epilepsi og CBD

04. oktober 2018
19.00-22.00
Roskilde Kongrescenter, Bauhaus Arena, Møllehusvej 14, 4000 Roskilde

Offentligt møde hvor ledende overlæge Kern Olofsson fortæller om medicinsk cannabis i epilepsibehandlingen

Hvad er medicinsk cannabis, og hvordan virker det? Hvor mange epilepsipatienter behandles nu med cannabis i Danmark? Hvilke resultater har man set på Epilepsihospitalet? Hvordan går det med forsøgsordningen?

Den bedste til at svare på de spørgsmål er nok ledende overlæge Kern Olofsson fra Epilepsihospitalet Filadelfia. Han er manden, der stod med skeen med CBD-dråber i hånden, da man på Filadelfia som de første hospital i Danmark begyndte at behandle epilepsipatienter med medicinsk cannabis i form af CBD-olie.

Siden da har Folketinget startet en forsøgsordning, og flere epilepsipatienter er kommet i behandling med CBD. Epilepsiforeningen Kreds Midtvestsjælland inviterer til et åbent møde, hvor Kern Olofsson gør status over de hidtidige erfaringer.

Vil du vide mere om medicinsk cannabis

Send dit spørgsmål til midtvestsjalland@epilepsiforeningen.dk, så sørger vi for, at Kern Olofsson får dit spørgsmål.

Hvor og hvornår

Det foregår den 4. oktober kl. 19.00 i Roskilde Kongrescenter, Bauhaus Arena, Møllehusvej 14, 4000 Roskilde.

Pris

50 kr. Der betales ved indgangen, og der kan betales kontant med lige penge eller via MobilePay.

Drikkevarer kan købes.

Der er gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

midtvestsjalland@epilepsiforeningen.dk eller på tlf. 2064 7647

03.10.2018
19.00
Få en god snak over kande kaffe