Oplev en landsby på oldefars tid

20. august 2017
10.30
Andelslandsbyen, Nyvangs Allé 4, 4300 Holbæk

Tag med Epilepsiforeningen Nordsjælland til Andelslandsbyen ”Nyvang” i Holbæk og oplev, hvordan verden så ud, da oldefar var ung.

Det er en landsby fra midten af 1900-tallet, der er blevet vagt til live, så man kan gå rundt og møde folk bag disken i både mejeri, brugs, kirke, skole og forsamlingshus.

Klik selv ind på og læs meget mere.

Landsbyen har også en café, hvor man kan købe mad og drikkevarer, hvis man ikke selv medbringer det.

Hunde må medtages i snor, men må ikke komme ind i bygningerne.

Pris og tilmelding

0-7 år: Gratis

Over 7 år: 50 per person.

Da vi gerne vil vide, hvor mange der kommer, bedes du tilmelde dig på helle@skovly.org senest onsdag 16. august. Betaling er bindende, og kontonummer oplyses ved tilmelding.

22.09.2017
22.-24. september er der weekendtur for hele familien med vandland, legeland, minigolf, badminton, b ....
Dayz Resorts Seawest, Vesterhavsvej 81, 6830 Lønne, Nr. Nebel
19.08.2017
12.00
Café Krampen inviterer på frokost på Rib House i Helsingør for at markere sæsonstarten
Rib House, Stengade 39, 3000 Helsingør

Få månedens vigtigste nyheder

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få månedens vigtigste nyheder om epilepsi og Epilepsiforeningen.

Få nyhedsbrev