Royal Run: Løb med Epilepsiforeningen i København

21. maj 2018
København

Rabat på deltagergebyr og gratis løbetrøje til Royal Run i København

Kronprins Frederik fylder 50 år. Og det markerer han ved at inviterer alle med ud at løbe den 21. maj i en række byer i Danmark. Hvis du vil deltage i begivenheden og samtidig være med til at skabe synlighed om epilepsi, så tilmeld dig Epilepsiforeningens hold og løb i foreningens løbetrøje.

Du kan ”løbe” en mile (1,609 km) eller 10 km. Hvis du deltager sammen med Epilepsiforeningen, får du rabat på løbsgebyret og en gratis løbetrøje fra Epilepsiforeningen. Du får også en Royal Run-løbetrøje, men vi håber selvfølgelig, at du vil løbe i Epilepsiforeningens trøje.

Du skal tilmelde dig i formularen herunder og betale for deltagelsen i vores webshop. Så ordner vi alt det praktiske. I god tid inden løbsdagen får du besked fra Epilepsiforeningen om alt det praktiske. Du kan læse mere om løbet på Royal Runs hjemmeside, men hvis du vil deltage på Epilepsiforeningens hold, skal du som sagt tilmelde dig herunder.

Hvis du har spørgsmål så kontakt Per Vad i Epilepsiforeningen på pervad@epilepsiforeningen.dk eller 66 11 90 91.

Løb med i Aalborg

Du kan også løbe sammen med Epilepsiforeningen i Aalborg. Der skal du tilmelde dig til Casper Andersen nordjylland@epilepsiforeningen.dk eller 50 45 29 92 og aftale betaling med ham.

Prisen er afhængig af hvilken distance du vil deltage på

Børn op til 15 år: 25 kr. (normalpris 75 kr.)

I mile for voksne og/eller familie (hvor børn og forældre løber sammen): 50 kr. (noramlpris 75 kr.)

10 km.: 100 kr. (normalpris 250 kr.)

Når du har sendt tilmeldingen, skal du betale i vores webshop

23.06.2018
Mød andre med epilepsi over en kop kaffe
Netværkscafé i Humlebæk. Primært for personer med epilepsi