Stafet for Livet: Løb med Epilepsiforeningen

08. september 2018 - 09. september 2018
Damparken, 6100 Haderslev

Løb i foreningens trøje og hyg dig med andre over kaffe, kage og vand

Epilepsiforeningen Sydjylland gentager succesen fra sidste år, og deltager igen i år ved stafetten Løb for Livet i Haderslev. Kom og vær med til at gøre denne dag speciel. Foreningen stiller med kaffe, kage og vand til alle deltagere. Jo flere vi er, som løber i vores trøjer jo sjovere og mere synlige bliver vi som foreningen.

Der vil være mulighed for at købe eller låne en trøje, hvis man ikke har en fra sidste år. Så vi alle er med til at vise foreningen frem.

Her har du mulighed for at gøre en forskel for både kræftens bekæmpelse og Epilepsiforeningen.

Tilmelding og kontakt

Tilmelding på Epilepsiforeningens holdside på stafetforlivet.

Vil du vide mere så kontakt Allan Kristensen på sydjylland@epilepsiforeningen.dk

Privatlivspolitik: Når du kontakter Epilepsiforeningen, så gemmer og behandler vi relevante oplysninger om dig, så vi kan servicere og hjælpe dig. Du finder vores privatlivspolitik her.

01.08.2018
18.30-21.00
Oplev hvorfor Aarhus kaldes smilets by
Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus