Voksenkursus: Tag hånd om epilepsiens følgevirkninger

13. april 2018 - 15. april 2018
Danhostel Fredericia Vandrerhjem, Vestre Ringvej 98, 7000 Fredericia

Spændende og hyggelig weekend for voksne med epilepsi

Kursus for voksne medlemmer med oplæg om de skjulte handicaps kognitive, følelsesmæssige og sociale udfordringer.

I hvilke situationer viser dine udfordringer sig? Arbejds­ og uddannelsessituationen. Praktiske situationer i og omkring hjemmet, administration af egen økonomi, kontakt med offentlige instanser.  Fysiske­/sportsaktiviteter.  Hobbyaktiviteter. Samvær: I familien, kollege/ med studerende, venner og bekendte, mennesker man møder gennem  forskellige aktiviteter.

Lær hvad du selv kan gøre. Kom i gang eller videre med at udvikle dine egne strategier/måder at overkomme epilepsiens skjulte følgevirkninger. Og hør, hvor kan der hentes hjælp og støtte.

Lørdagen vil foregå i vekselvirkning mellem oplæg, diskussion i plenum, diskussion og arbejde i mindre overskuelige grupper (sammensat ift. deltagernes behov og situation).

Oplægsholderen er Jette Kristensen, pensioneret neuropsykolog. Jette har siden slutningen af 80­erne været beskæftiget indenfor det neuropsykologiske arbejdsområde med neuropsykologisk rehabilitering af voksne med erhvervede hjerneskader. Hun har arbejdet på flere af landets hjerneskadecentre, på Epilepsihospitalet Filadelfia og de seneste to år ved Odense Universitetshospital i forbindelse med et regionsprojekt med henblik på opsporing af unge med erhvervede hjerneskader.

Søndag vil Kamilla Mikkelsen fortælle hendes historie om, hvordan det har været at vokse op med en mor med epilepsi.

Og vi slutter af med noget helt andet – som ikke er helt på plads endnu.

Tid og sted

Danhostel Fredericia Vandrerhjem, Vestre Ringvej 98, 7000 Fredericia. Ankomst fredag kl. 17.00 og afrejse  efter frokost om søndagen.

Lukket for tilmelding

Kurset er fuldt optaget, så der er nu lukket for tilmelding.

Pris: Kr. 850,­ alt er inkluderet (undervisning, overnatninger og alle måltider).

Yderligere oplysninger til: Berit Andersen vestsjalland@epilepsiforeningen.dk  eller på 2064 7647

27.02.2018
19.00
Epilepsiforeningen Sydvestjylland afholder generalforsamling med foredrag om livsglæde for pårøre ....
Fritidshuset, Kirkegade 51, 6700 Esbjerg
23.03.2018
18.30
Epilepsiforeningen Sydsjælland inviterer  til middag, Revyraketten og dans på Menstrup Kro.
Menstrup Kro, Menstrup Bygade 29, 4700 Næstved.