Ang kramper

Hej! Jeg er en kvinde på 26 år, fødte i november en fantastisk dreng og her for to uger siden der faldt jeg om en nat med kramper eller hvad de vil kalde det. Jeg husker ikke at være stået op eller noget og vågner i ambulancen, hvor de synes jeg virker fuld. Jeg fik så lavet prøver og en MR-scanning og blev henvist til Skejby hos en neurolog. Vi var så oppe til samtale omkring min scanning og han mente det var et epileptisk anfald. Jeg har dog mine tvivl om hvad det er eller ikke er, da jeg aldrig nogensinde har haft disse anfald før og jeg har endda presset min krop meget før på diverse forskellige måder både alkohol, ingen søvn, stress m.m. Så derfor mener jeg ikke det er epilepsi men bare min krop der er træt og bare sagde fra. Jeg ønsker derfor en ny udredning hvor jeg gerne lader mig undersøge ordentligt, så de evt kan finde frem til det ikke er det eller er det. Jeg skulle være startet på lamotrigin men er ikke begyndt, da jeg virkelig er i tvivl om jeg vil tage det. Jeg synes kun der er dårlige ting ved det og alt skal planlægges og man skal spørge om lov til alt muligt, hvilket jeg synes er skod. Jeg er heller ikke glad ved mit kørselsforbud heller, så derfor vil jeg gerne have en andens mening på mig. Er der nogen der har prøvet at få en ny vurdering? Hvordan gør man? Er der nogen herinde som har fået det stempel men som ikke havde det alligevel? Jeg har ikke lyst til at tage det medicin da jeg kun synes det gør min livskvalitet ringere. Hilsen Emillie
  • 23.12.2019
    Svar fra: Emillie

    Hej!
    Jeg er en kvinde på 26 år, fødte i november en fantastisk dreng og her for to uger siden der faldt jeg om en nat med kramper eller hvad de vil kalde det. Jeg husker ikke at være stået op eller noget og vågner i ambulancen, hvor de synes jeg virker fuld. Jeg fik så lavet prøver og en MR-scanning og blev henvist til Skejby hos en neurolog. Vi var så oppe til samtale omkring min scanning og han mente det var et epileptisk anfald. Jeg har dog mine tvivl om hvad det er eller ikke er, da jeg aldrig nogensinde har haft disse anfald før og jeg har endda presset min krop meget før på diverse forskellige måder både alkohol, ingen søvn, stress m.m. Så derfor mener jeg ikke det er epilepsi men bare min krop der er træt og bare sagde fra. Jeg ønsker derfor en ny udredning hvor jeg gerne lader mig undersøge ordentligt, så de evt kan finde frem til det ikke er det eller er det. Jeg skulle være startet på lamotrigin men er ikke begyndt, da jeg virkelig er i tvivl om jeg vil tage det. Jeg synes kun der er dårlige ting ved det og alt skal planlægges og man skal spørge om lov til alt muligt, hvilket jeg synes er skod. Jeg er heller ikke glad ved mit kørselsforbud heller, så derfor vil jeg gerne have en andens mening på mig. Er der nogen der har prøvet at få en ny vurdering? Hvordan gør man? Er der nogen herinde som har fået det stempel men som ikke havde det alligevel? Jeg har ikke lyst til at tage det medicin da jeg kun synes det gør min livskvalitet ringere.
    Hilsen Emillie

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner