Bivirkninger ved keppra levetiracetam

Hej alle Andre som har fået muskeltab eller muskelgigt med keppra. Skriv venligst om jeres erfaringer Hele kroppen er ligesom ved at dø og smerter kommer ved blot det mindste fysiske arbejde har desuden forhøjet infektion crp 20-25 samt mange blodplader.
 • 9.08.2018
  Svar fra: Søren

  Hej alle

  Andre som har fået muskeltab eller muskelgigt med keppra.
  Skriv venligst om jeres erfaringer

  Hele kroppen er ligesom ved at dø og smerter kommer ved blot det mindste fysiske arbejde har desuden forhøjet infektion crp 20-25 samt mange blodplader.

 • 27.09.2018
  Svar fra: Mette

  Hej
  Min datter på 8, har mange smerter i muskler og led, især i hendes ben, efter hun er startet med keppra….

 • 27.09.2018
  Svar fra: Mette

  Hej
  Min datter på 8 år, har fået mange smerter i kroppen efter start af keppra, især i hendes ben… de er ømme og hun får ondt ved fysisk aktivitet…

 • 1.10.2018
  Svar fra: Line

  For en for en månede siden, fik jeg trækinger i øjnene, og havde det i flere timer. Kom til vagtlægen på Viborg sygehus. For det uvirkelig til et voldsom krampe anfald, hvor jeg fik et blackout, og fik taget ekg så fik vi svar på jeg havde en mild grad epilepsi. Men jeg var til kontrol i Viborg Onsdag. Da blev jeg indlagt meget kort fordi jeg fik trækninger, og min læge var meget i tvivl. Så fik taget en ekg så der var ikke noget at se.
  Men jeg begyndte på levetiracetam for en månede siden da jeg blev udskrevet. Han mente det var med til jeg fik trækninger i min fod. Men har stort set altid været på epilepsi medicin, men aldrig kunne spore noget. Jeg er 23 i dag, og går med en forvirrende, for den blackout var det væreste jeg havde oplevet i mit liv. Grunden til jeg har sygdom angst i dag. Det har aldrig været noget at se får jeg tit afvide. Mine blodprøver er fine, og ikke noget at se i mit hovede.

 • 12.10.2018
  Svar fra: Søren

  Hej.

  Er skiftet til briviact fra keppra. Og det er ligesom mine smerter er blevet mindre.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner