Bredbånd - ret meget off toic, men håber det er ok

Hej Alle, Det her er det eneste sted på nettet, hvor jeg rent faktisk er aktiv, så nu håber jeg det er ok, at jeg bare stiller et helt generelt spørgsmål. Jeg leder efter bredbånd, men det er vigtigt at jeg ikke betaler for meget og at det passer til mine behov. Jeg har læst her, at jeg som "eneboer" med behov for streaming og emails kan nøjes med 20 Mbit/s, men det synes jeg lyder ret lavt. Hvad tænker i og hvad vil i anbefale til en der bor alene og hovedsageligt bruger sit bredbånd/internet til streaming og emails. Mvh.
 • 2.06.2020
  Svar fra: Majken

  Hej Alle,

  Det her er det eneste sted på nettet, hvor jeg rent faktisk er aktiv, så nu håber jeg det er ok, at jeg bare stiller et helt generelt spørgsmål. Jeg leder efter bredbånd, men det er vigtigt at jeg ikke betaler for meget og at det passer til mine behov. Jeg har læst her, at jeg som “eneboer” med behov for streaming og emails kan nøjes med 20 Mbit/s, men det synes jeg lyder ret lavt.

  Hvad tænker i og hvad vil i anbefale til en der bor alene og hovedsageligt bruger sit bredbånd/internet til streaming og emails.

  Mvh.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner