De bedste eksperter

Kære alle jeg er nået til et punkt hvor jeg synes man slår hovedet mod en mur. Så jeg tænker at man må kunne finde den ypperste blandt de bedste eksperter? Findes der mon en liste over de læger, professorer, forskere eller andre eksperter der har en ganske særlig interesse og/eller viden og ikke mindst gode resultater? Det kan være det er et spørgsmål som folk tænker "ja, hvis der var havde vi nok allesammen brugt den/de eksperter", men jeg er bare nået til et punkt, hvor jeg griber i halmstrå.
 • 13.10.2017
  Svar fra: Karina Lind

  Kære alle
  jeg er nået til et punkt hvor jeg synes man slår hovedet mod en mur.
  Så jeg tænker at man må kunne finde den ypperste blandt de bedste eksperter?
  Findes der mon en liste over de læger, professorer, forskere eller andre eksperter der har en ganske særlig interesse og/eller viden og ikke mindst gode resultater?
  Det kan være det er et spørgsmål som folk tænker “ja, hvis der var havde vi nok allesammen brugt den/de eksperter”, men jeg er bare nået til et punkt, hvor jeg griber i halmstrå.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner