Epilepsi

Hej alle, Jeg har lige fået konstateret epilepsi, og jeg har meget svært ved at finde venner. Har du nogle gode råd til bedre at kunne socialisere med andre mennesker. Jeg kan kigget lidt rundt på quindehttp://quinde.dk/ .
 • 9.11.2018
  Svar fra: Kasper

  Hej alle,

  Jeg har lige fået konstateret epilepsi, og jeg har meget svært ved at finde venner. Har du nogle gode råd til bedre at kunne socialisere med andre mennesker. Jeg kan kigget lidt rundt på quindehttp://quinde.dk/
  .

 • 12.11.2018
  Svar fra: Nina

  Hej
  Jeg har en teenage-datter der har haft epilepsi i 4 år. Det sociale halter bagud og hun er meget indelukket. Alt er svært, og hun oplever epilepsien som et kæmpe nederlag i forhold til andre sunde og raske unge. Jeg foreslår, at hun melder sig ind i klubber/foreninger, hvor der også er andre unge. Men hun vil helst være for sig selv samtid med at hun selvfølgelig savner et socialt liv. Hårdt at være ung og have epilepsi.

 • 28.01.2019
  Svar fra: claus

  Øv hvor er det træls at høre, kig eventuelt efter lidt god stemning her http://alle-sjove-jokes.dk

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner