Epilepsi/tics/symptomer

Go aften til alle Har nogen spørgsmål med mine daglige symptomer og bivirkninger Jeg er 25 år gammel. Jeg fik en hjerneblødning i 2015 med halvsidig lammelse og kom op På benene igen med nogen varig men. Min varig men er jeg har nedsat følsesløshed på hele venstre side af kroppen. Det snurre meget og føles tung I 2016 start 17 fik jeg nogen rystelser i venstre ben, og gik så væk efter 3-6 min, men det var rigtig små rystelser i benet. Jeg fik 25 mg dagligt lamotrigin ( stada) Det hjalp på det i 3-4 mån og kom så igen med de rystelser, så tog de den op 50 mg dagligt og det hjalp så i 4-5 mån hvor det skete igen. Det endte med jeg fik tager en EEG og de nævnte at der intet tegn var på epilepsi. Det gav ingen mening fordi min rystelser og Spændinger o venstre arm og ben blev værre og værre. Jeg endte med få op til 150 mg om dagen alligvel, og det hjalp i 1 år. Men idag står jeg med svimmelhed spændinger i venstre arm Og ben dagligt laver mundlyde får tics med hovedet og rykker tungen frem og tilbage. De kan stadig ikke finde ud af hvad det er. Men epilepsi er det ikke siger de. Jeg tænker bare min ben-arm spænder, konstant svimmel ondt i hovedet små lammelser i vendte ansigtsdele synsbesvær tung i venstre del af kroppen, føler konstant man skal falde om. Nogen der har oplevet noget af den retning.
 • 11.12.2019
  Svar fra: Kerem

  Go aften til alle
  Har nogen spørgsmål med mine daglige symptomer og bivirkninger

  Jeg er 25 år gammel.
  Jeg fik en hjerneblødning i 2015 med halvsidig lammelse og kom op
  På benene igen med nogen varig men.
  Min varig men er jeg har nedsat følsesløshed på hele venstre side af kroppen. Det snurre meget og føles tung

  I 2016 start 17 fik jeg nogen rystelser i venstre ben, og gik så væk efter 3-6 min, men det var rigtig små rystelser i benet.
  Jeg fik 25 mg dagligt lamotrigin ( stada)
  Det hjalp på det i 3-4 mån og kom så igen med de rystelser, så tog de den op 50 mg dagligt og det hjalp så i 4-5 mån hvor det skete igen.
  Det endte med jeg fik tager en EEG og de nævnte at der intet tegn var på epilepsi.
  Det gav ingen mening fordi min rystelser og Spændinger o venstre arm og ben blev værre og værre.
  Jeg endte med få op til 150 mg om dagen alligvel, og det hjalp i 1 år.
  Men idag står jeg med svimmelhed spændinger i venstre arm
  Og ben dagligt laver mundlyde får tics med hovedet og rykker tungen frem og tilbage.
  De kan stadig ikke finde ud af hvad det er. Men epilepsi er det ikke siger de. Jeg tænker bare min ben-arm spænder, konstant svimmel ondt i hovedet små lammelser i vendte ansigtsdele synsbesvær tung i venstre del af kroppen, føler konstant man skal falde om.
  Nogen der har oplevet noget af den retning.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner