Epilepsimedicin vs naturprodukter?

Hej Jeg er mor til en pige på 20 år, der får zonegran og trimonil retard. Hun kan godt stresse op af ingenting, og jeg tænkte på at give hende en spray, der hedder Rescue Remedy Spray, men ved blot ikke, om ingredienserne deri går sammen med hendes epilepsimedicin. Ingredienserne i sprayen er: Kirsebærblomme, Soløje, Klematis og Balsamin. Er der mon nogen, der ved noget om dette? Ved godt, jeg kan ringe til sygehuset, men de har kun kort tlf-tid om morgenen, hvor vi ikke altid har mulighed for at ringe. Håber, nogen ved noget om dette _-) Tak. :-) Jette
 • 15.08.2017
  Svar fra: Jette Kinnerup

  Hej
  Jeg er mor til en pige på 20 år, der får zonegran og trimonil retard. Hun kan godt stresse op af ingenting, og jeg tænkte på at give hende en spray, der hedder Rescue Remedy Spray, men ved blot ikke, om ingredienserne deri går sammen med hendes epilepsimedicin.
  Ingredienserne i sprayen er: Kirsebærblomme, Soløje, Klematis og Balsamin. Er der mon nogen, der ved noget om dette? Ved godt, jeg kan ringe til sygehuset, men de har kun kort tlf-tid om morgenen, hvor vi ikke altid har mulighed for at ringe.
  Håber, nogen ved noget om dette _-) Tak.

  🙂 Jette

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner