Hjælpemidler til ældre med epilepsi

Er der nogen der kender nogle særlige hjælpemidler til ældre med epilepsi? Eller andet man skal være opmærksom på når en som er oppe i alderen (68 år) bliver ramt?
 • 28.04.2017
  Svar fra: Karsten

  Er der nogen der kender nogle særlige hjælpemidler til ældre med epilepsi? Eller andet man skal være opmærksom på når en som er oppe i alderen (68 år) bliver ramt?

 • 28.04.2017
  Svar fra: Peter Knudsen

  Hvordan kommer din epilepsi til udtryk? Er du fysisk handicappet?
  Min erfaring er, at stress er noget, der kan fremkalde anfald. Det er dog svært selv at bestemme, hvordan det skal ske, da det for det meste er udefra kommende begivenheder der stresser. Men prøv at undgå at træffe for mange aftaler. Undgå at sætte dine mål for, hvad du skal nå den enkelte dag for højt – og betragt det ikke som et nederlag, hvis du ikke når det.
  En helt grundlæggende faktor er at undgå spiritus.

 • 21.08.2017
  Svar fra: Mikkel Jørgensen

  Hej Peter,

  Jeg er helt enig i din vurdering. Personligt sørger jeg ikke for at lave alt for mange planer, samtidig med at jeg planlægger langt ud i fremtiden. Det gør, at jeg har helt styr på mit program, og dermed med sikkerhed ved, om jeg har/får travlt. Spiritus sørger jeg også for ikke at drikke.

  Lidt off topic:
  For nyligt opdagede jeg sitet BNicer
  Her kan man støtte gode formål via E-handel. Måske kunne det være interessant at koble Epilepsiforeningen på der?

  Vh. Mikkel Jørgensen

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner