Hjælpemidler til børn.

Hej med jer. Jeg har en datter på 7som har haft 2 klonisk toniske anfald. Dette har slået mig helt ud. Begge anfald har været kl 5 om morgenen så jeg er vågnet af det første gang sov hun til alt held hos mig og hun har nu sover der siden. Men jeg sover frygteligt om natten, og jeg har det forfærdeligt fra hun er blevet puttet til jeg selv går i seng. Frygten for at hun får et anfald uden jeg opdager det er så stor. ja jeg er måske en pylremor men det Vil jeg have lov til, jeg synes at epilepsi er alvorligt. Nå men nu til spørgsmålet. Er der nogen her der har erfaring med anfalds alarmer? Og babyalarmer med billede? Det ville være en stor tryghed for mig at kunne have en lille skærm stående på stuebordet, så ikke jeg skal rejse mig hver 5 min for at gå ind og tjekke til hende. Jeg glæder mig til svar. Vh den trætte mor.
 • 16.10.2017
  Svar fra: Den trætte mor

  Hej med jer.
  Jeg har en datter på 7som har haft 2 klonisk toniske anfald. Dette har slået mig helt ud. Begge anfald har været kl 5 om morgenen så jeg er vågnet af det første gang sov hun til alt held hos mig og hun har nu sover der siden. Men jeg sover frygteligt om natten, og jeg har det forfærdeligt fra hun er blevet puttet til jeg selv går i seng. Frygten for at hun får et anfald uden jeg opdager det er så stor. ja jeg er måske en pylremor men det Vil jeg have lov til, jeg synes at epilepsi er alvorligt. Nå men nu til spørgsmålet. Er der nogen her der har erfaring med anfalds alarmer? Og babyalarmer med billede? Det ville være en stor tryghed for mig at kunne have en lille skærm stående på stuebordet, så ikke jeg skal rejse mig hver 5 min for at gå ind og tjekke til hende.
  Jeg glæder mig til svar.
  Vh den trætte mor.

 • 31.12.2017
  Svar fra: Rasmus

  Et lidt sent svar. Vi kender problematikken. Vi har glæde af et infrarødt webkamera, som hænger over sengen, og som via vores wifi sender livebilleder til en ipad. Vi har haft forskellige modeller, lige nu har vi et kamera med tilhørende (gratis) app. fra SafeHome. Det koster vist på den anden side af 1.000 kr. men det giver os en god sikkerhed i tidsrummet fra vores søn er lagt i seng til vi selv går i seng. Derfra er det en “rystealarm” i sengen, som skal give alarm. Den er kostbar, men den har kommunen dækket som et hjælpemiddel.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner