Jeg er trappet ud af keppra for to år siden og har ikke haft anfald siden . Er

Det dumt at mig at jeg har trappet ud af keppra ? Jeg har spasmer er der noget at gøre ved det ? Noget medicin I kan anbefale . Jeg træner tre gange om ugen og har haft fremgang af det . Men jeg plages af de spasmer . Min fys ved ikke , hvad vi kan gøre andet en d at træne . Jeg kan gå med hende i min venstre hånd , den højre er lettere lammet . Jeg er ved at lære at gå med rollator , det går ikke fremad men jeg op giver ikke . Jeg har fået en operation for grøn stær og er svimmel herefter . Er det normalt og har det noget med min epilepsi at gøre eller min blodprop i hjernen ? Ind i mellem er jeg ved at miste modet . Men så får jeg energi igen og så forsætter jeg med at træne for det hjælper mig . Grøn stær generer mig nårjeg træner , i det jeg får slør for øjnene og stikken i dem .
 • 10.08.2017
  Svar fra: Inger rieland bendiksen

  Det dumt at mig at jeg har trappet ud af keppra ? Jeg har spasmer er der noget at gøre ved det ? Noget medicin I kan anbefale . Jeg træner tre gange om ugen og har haft fremgang af det . Men jeg plages af de spasmer . Min fys ved ikke , hvad vi kan gøre andet en d at træne . Jeg kan gå med hende i min venstre hånd , den højre er lettere lammet . Jeg er ved at lære at gå med rollator , det går ikke fremad men jeg op giver ikke . Jeg har fået en operation for grøn stær og er svimmel herefter . Er det normalt og har det noget med min epilepsi at gøre eller min blodprop i hjernen ?
  Ind i mellem er jeg ved at miste modet . Men så får jeg energi igen og så forsætter jeg med at træne for det hjælper mig . Grøn stær generer mig nårjeg træner , i det jeg får slør for øjnene og stikken i dem .

 • 30.12.2017
  Svar fra: Matthewnix
 • 17.05.2020
  Svar fra: HaroldRem

  цени на зърното форекс как торговать gmsklad [url=https://bg.naraparts.de/tawex/329/foreks-kak-torgovat/]цени на зърното форекс как торговать gmsklad[/url] как да спечелим от казино форекс как торговать валута бг

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner