Jeres erfaringer med Topiramat (Topimax) – får man dårlig hukommelse?

Jeg vil rigtig gerne høre om andres erfaringer med Topiramat (Topimax), og hvilke bivirkninger, I har oplevet, da jeg måske skal skifte til det præparat. Særligt er jeg betænkelig ved bivirkninger som hukommelsesproblemer, svært ved at finde ord osv., og bivirkningen ’træthed’. Hvad går jeg i møde med Topimax? Jeg har læst mig frem til, at det kan give problemer med hukommelsen, svært ved at finde ord osv. – altså den slags bivirkning, der påvirker det kognitive - og jeg kan se, den bivirkning står beskrevet som ’almindelig’ – og det er jo et vidt begreb. Er der nogen, der har oplevet, at de ikke har kognitive problemer med Topiramat? Og så er der bivirkningen med træthed – oplever mange, at Topimax gør jer meget trætte, eller er det til at overkomme, når en travl hverdag skal fungere? På forhånd tusind tak for hjælpen.
 • 11.08.2017
  Svar fra: S. Nielsen

  Jeg vil rigtig gerne høre om andres erfaringer med Topiramat (Topimax), og hvilke bivirkninger, I har oplevet, da jeg måske skal skifte til det præparat.
  Særligt er jeg betænkelig ved bivirkninger som hukommelsesproblemer, svært ved at finde ord osv., og bivirkningen ’træthed’.

  Hvad går jeg i møde med Topimax?
  Jeg har læst mig frem til, at det kan give problemer med hukommelsen, svært ved at finde ord osv. – altså den slags bivirkning, der påvirker det kognitive – og jeg kan se, den bivirkning står beskrevet som ’almindelig’ – og det er jo et vidt begreb.
  Er der nogen, der har oplevet, at de ikke har kognitive problemer med Topiramat?

  Og så er der bivirkningen med træthed – oplever mange, at Topimax gør jer meget trætte, eller er det til at overkomme, når en travl hverdag skal fungere?

  På forhånd tusind tak for hjælpen.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner