Jobsamtaler

Hej. Jeg fik konstateret epilepsi for ca 7 år siden. Det er fuldstændig under kontrol med (kun) 500 mg. lamotrigin pr. dag. Det betyder også, at jeg kan passe et job på sædvanlige vilkår. Men siden jeg havde mit første (og indtil videre eneste) krampeanfald i 2012, så er jeg begyndt at ryste en del på især højre hånd/arm, når jeg koncentrerer mig. Nu er jeg så desværre uden job og er igang med at søge job, gå til samtaler, og hvad det ellers indebærer at være ledig. Som en del af alt det her, kommer jeg ud og taler med en masse mennesker, jeg ikke kender på forhånd. Da jeg er meget uvant med at være ledig og ikke mindst introvert, så koncentrerer jeg mig ekstra meget, når jeg taler fx med arbejdsgivere, jobkonsulenter, andre ledige til workshops m.fl. Det gør så, at jeg sidder og trækker enormt meget i højre arm, hvilket gør, at den jeg snakker med opfatter, at jeg sidder der fuldstændig anspændt. Jeg talte bl.a. med en til en workshop, som fortalte mig, at han ikke helt kunne koncentrere sig. når han talte med mig, for det forvirrede ham, at min højre arm rystede. Er der nogle, som har oplevet det samme og i så fald, hvad gjorde I? Kender I evt. nogle rådgivere/coaches, som har nogle gode råd? Afslutningsvis vil jeg kort nævne, at jeg har tænkt på noget beroligende medicin, jeg er bare nervøs for, jeg så kommer til at virke træt og fraværende.
 • 2.02.2019
  Svar fra: Annbritt Bech Hansen

  Hej. Jeg fik konstateret epilepsi for ca 7 år siden. Det er fuldstændig under kontrol med (kun) 500 mg. lamotrigin pr. dag. Det betyder også, at jeg kan passe et job på sædvanlige vilkår.

  Men siden jeg havde mit første (og indtil videre eneste) krampeanfald i 2012, så er jeg begyndt at ryste en del på især højre hånd/arm, når jeg koncentrerer mig.

  Nu er jeg så desværre uden job og er igang med at søge job, gå til samtaler, og hvad det ellers indebærer at være ledig. Som en del af alt det her, kommer jeg ud og taler med en masse mennesker, jeg ikke kender på forhånd. Da jeg er meget uvant med at være ledig og ikke mindst introvert, så koncentrerer jeg mig ekstra meget, når jeg taler fx med arbejdsgivere, jobkonsulenter, andre ledige til workshops m.fl. Det gør så, at jeg sidder og trækker enormt meget i højre arm, hvilket gør, at den jeg snakker med opfatter, at jeg sidder der fuldstændig anspændt. Jeg talte bl.a. med en til en workshop, som fortalte mig, at han ikke helt kunne koncentrere sig. når han talte med mig, for det forvirrede ham, at min højre arm rystede.

  Er der nogle, som har oplevet det samme og i så fald, hvad gjorde I? Kender I evt. nogle rådgivere/coaches, som har nogle gode råd?

  Afslutningsvis vil jeg kort nævne, at jeg har tænkt på noget beroligende medicin, jeg er bare nervøs for, jeg så kommer til at virke træt og fraværende.

 • 14.02.2019
  Svar fra: Nanna

  Jeg kender desværre ikke til de symptomer, som du beskriver. Mit var mere psykisk, som så gik udover det fysiske ved at jeg fik det fysisk dårligt ved større arrangementer og skulle kaste op og den slags. Jeg fik tre behandlinger i hypnose, og det kan klart anbefales. Det hjalp mig helt vildt, og jeg troede ikke, at det ville virke – men det gjorde det, og nu er det under kontrol. 🙂

 • 21.02.2019
  Svar fra: Annbritt

  Tusind tak for svaret. Har slet tænkt på den mulighed.

 • 28.03.2019
  Svar fra: Mette

  Hej Annbritt

  Jeg kan godt forstå at du ikke vil ud i beroligende medicin, for man virker nemlig meget “dopet”, hvilket ikke er så godt. Jeg vil også anbefale hypnose eller hvad med at gå til en alm. psykolog og snakke med dem om problemet? De har garanteret også nogle tips til hvad du evt. kan gøre i de situationer.

  Pøj pøj med det.

 • 29.03.2019
  Svar fra: Mia søndergaard

  Det lyder som om du har en form for angst overfor at få et anfald igen, og når du så er i stressede situationer rammer det ikke psykisk men også fysisk fordi det måske overvælder dig at det her er en vigtig situation hvor du ikke har tid til et anfald?
  (ved ikke og jeg analysere det for meget)

  Jeg synes du evt skal prøve at læse en smule op på angst og hvordan man holder det bedst muligt under ro, der er nogen tricks som man kan fokusere på for at få en smule jordforbindelse nogengange (form for meditation når man sidder i det), yderligere hvis det ikke virker ville jeg anbefale noget beroligende dette behøver ikke at være kemikalie medicin, fx er CBD et natur remedie mange bruger det til at berolige kroppen.

  Håber du finder ud af det 🙂

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner