Kan en kontorstol virkelig gøre så står en forskel?

Jeg har tidligere haft utrolig svært ved at klare hverdagen. Trætheden specielt har været et kæmpe problem for mig og jeg er en person der bruger en 10 timer foran computeren hver dag men så her for 5 måneder siden har jeg skiftet kontorstol med en af de bedre og efterhånden har jeg følt mig mere "veludhvilet" i kroppen. Er det tilfældig, eller kan det være noget at gøre med denne https://www.dankontorstole.dk/ergo-back nye kontorstol jeg har fået ?
 • 21.06.2018
  Svar fra: Hanne Mortensen

  Jeg har tidligere haft utrolig svært ved at klare hverdagen. Trætheden specielt har været et kæmpe problem for mig og jeg er en person der bruger en 10 timer foran computeren hver dag men så her for 5 måneder siden har jeg skiftet kontorstol med en af de bedre og efterhånden har jeg følt mig mere “veludhvilet” i kroppen.

  Er det tilfældig, eller kan det være noget at gøre med denne https://www.dankontorstole.dk/ergo-back nye kontorstol jeg har fået ?

 • 2.09.2018
  Svar fra: Hans

  Det lyder til, at det er kontorstolen, der har hjulpet, hvilket er dejligt at høre. Jeg har selv haft samme problem, at jeg sad super dårligt ved mit skrivebord, så jeg valgte at investere i et nyt – det har godt nok hjulpet meget. Jeg købte et her: https://wotu.dk/collections/skriveborde da de har skriveborde, som passer de enkelte behov, og de støtter mange ting.

 • 29.10.2018
  Svar fra: jonas

  En god kontorstol kan gøre underværker. Jeg bruger selv en af de gode, som mange af dem der er e-sport udøvere også gør: https://bettingfamily.com/blog/esport-betting-masser-af-esport-kampe-at-oddse-pa-hver-uge

 • 4.12.2019
  Svar fra: Sanne Hansen

  Jeg har faktisk prøvet denne Ergo-Back i deres showroom men endte med at købe denne https://www.dankontorstole.dk/ergo-body Den har en vandvittig god lændestøtte.

 • 4.12.2019
  Svar fra: Sanne Hansen

  Jeg vil ligeledes anbefale at læse lidt her https://www.dengodestol.dk/ om gode ergonomiske kontorstole og rådgivning om ergonomi generelt.

 • 14.11.2020
  Svar fra: ARSILAN hamid

  En god kontorstol gør en stor forskel. Det er vigtigt at se om Kontorstolen har noget ERGONOMISK som holder dig i bevægelse som ergobalance, KOHL air seat eller sædevip.

  https://prostole.dk/

  Stole fra prostole har ergobalance og KOHL Air sæde

 • 29.05.2021
  Svar fra: vitriol

  malaria drug chloroquine [url=https://chloroquineorigin.com/#]dolquine[/url] cloroquin

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner