Kom væk fra det hele!

Tidligere i dag, talte jeg med en person som ringede ind med en sød historie. Jeg arbejder ved virksomheden KreditNU - og modtager normalt kun opkald fra kunder som gerne vil låne penge eller folk som ikke kan forstå at de har fået et afslag. Men I dag fik jeg faktisk et opkald fra en ung dame med epilepsi, som havde været ude at rejse med hendes mor. Det var første gang hun var ude at rejse i mange år, grundet frygten for anfald imens hun kørte med bus eller i bil. Da moren ikke havde de store midler - var at rejse med fly til sydens sol ikke en mulighed. Moren ansøgte dog om et lån hos KreditNU - og efter at have foretaget en grundig kreditvurdering. Kunne jeg se at moren sagtens kunne betale det lånte beløb tilbage indenfor en kortere periode, så jeg tildelte naturligvis moren de 6.000 hun manglede for at kunne betale for turen til Tenerife. Mangler du penge til en rejse, en ny cykel, en bedre seng eller noget helt fjerde - kan du ansøge om en kredit på op til 25.000 inde på KreditNU Der er lynhurtig eksekvering og man modtager pengene indenfor få minutter.
 • 3.05.2019
  Svar fra: Christian

  Tidligere i dag, talte jeg med en person som ringede ind med en sød historie.

  Jeg arbejder ved virksomheden KreditNU – og modtager normalt kun opkald fra kunder som gerne vil låne penge eller folk som ikke kan forstå at de har fået et afslag.

  Men I dag fik jeg faktisk et opkald fra en ung dame med epilepsi, som havde været ude at rejse med hendes mor. Det var første gang hun var ude at rejse i mange år, grundet frygten for anfald imens hun kørte med bus eller i bil. Da moren ikke havde de store midler – var at rejse med fly til sydens sol ikke en mulighed.
  Moren ansøgte dog om et lån hos KreditNU – og efter at have foretaget en grundig kreditvurdering. Kunne jeg se at moren sagtens kunne betale det lånte beløb tilbage indenfor en kortere periode, så jeg tildelte naturligvis moren de 6.000 hun manglede for at kunne betale for turen til Tenerife.

  Mangler du penge til en rejse, en ny cykel, en bedre seng eller noget helt fjerde – kan du ansøge om en kredit på op til 25.000 inde på KreditNU
  Der er lynhurtig eksekvering og man modtager pengene indenfor få minutter.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner