Korte epileptiske varsler, hvordan undgår man dem?

Min mand har grundet hjernekræft fået epilepsi. Han får ofte små korte "varsler", hvor han føler en kriblen op gennem kroppen og efterfølgende får en underlig smag i munden. Varer kun få sekunder. I sig selv harmløse, men en enkelt gang har det udviklet sig til et reelt anfald. Det giver selvfølgelig frygt for, det igen bliver til et reelt anfald. Hvordan undgår vi det? Lægen foreslår hele tiden øget dosis medicin eller ny ekstra medicin, det har dog ikke hjulet, blot givet flere bivirkninger. Nogen her der har andre forslag?
  • 26.10.2018
    Svar fra: Helle Lyngby

    Min mand har grundet hjernekræft fået epilepsi. Han får ofte små korte “varsler”, hvor han føler en kriblen op gennem kroppen og efterfølgende får en underlig smag i munden. Varer kun få sekunder. I sig selv harmløse, men en enkelt gang har det udviklet sig til et reelt anfald. Det giver selvfølgelig frygt for, det igen bliver til et reelt anfald. Hvordan undgår vi det? Lægen foreslår hele tiden øget dosis medicin eller ny ekstra medicin, det har dog ikke hjulet, blot givet flere bivirkninger. Nogen her der har andre forslag?

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner