Lægerne mener epilepsi men...

Hej alle sammen Jeg har lige for nyligt oplevet en familiemedlem pludselig besvime i bilen. Efter han besvimede lykkedes det ikke at vække ham før 2.5 dage ca. I forbindelse med at han besvimede så svingede ham med arme og ben men var slet ikke til at få kontakt med. Han husker i øvrigt ikke at besvime men huskede at han op til havde tør mund og besvær med at tale. Det skete i øvrigt 2 timer inden at han fortalte at han ikke kunne tale så nemt. I forbindelse med at han besvimede måtte der i øvrigt også politibetjent tilstede for at få ham ud af bilen pga modstand fra ham da han besvimede. En uge op til hændelsen har han oplevet feber op til 39.8 som han efterfølgende erkender har været svingende og ikke konstant (feberen). Lægerne mener pt at det kan være epilepsi og vi er selv meget i tvivl og mener ikke at det er epilepsi. Pt er han meget sløv på hospitalet, er ikke så kvik ved dialog og husker ikke godt. Hvad mener I det kan være? Jeg tænker selv om det ikke er feberkramper pga feberen ikke var konstant men svingende og måske noget med stress.
 • 19.11.2018
  Svar fra: Thomas Madsen

  Hej alle sammen

  Jeg har lige for nyligt oplevet en familiemedlem pludselig besvime i bilen. Efter han besvimede lykkedes det ikke at vække ham før 2.5 dage ca.

  I forbindelse med at han besvimede så svingede ham med arme og ben men var slet ikke til at få kontakt med. Han husker i øvrigt ikke at besvime men huskede at han op til havde tør mund og besvær med at tale. Det skete i øvrigt 2 timer inden at han fortalte at han ikke kunne tale så nemt.

  I forbindelse med at han besvimede måtte der i øvrigt også politibetjent tilstede for at få ham ud af bilen pga modstand fra ham da han besvimede.

  En uge op til hændelsen har han oplevet feber op til 39.8 som han efterfølgende erkender har været svingende og ikke konstant (feberen).

  Lægerne mener pt at det kan være epilepsi og vi er selv meget i tvivl og mener ikke at det er epilepsi.

  Pt er han meget sløv på hospitalet, er ikke så kvik ved dialog og husker ikke godt.

  Hvad mener I det kan være? Jeg tænker selv om det ikke er feberkramper pga feberen ikke var konstant men svingende og måske noget med stress.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner