Min datter er bange.

Hej allesammen. Jeg har selv epilepsi, og har haft det i mange år. Mine børn har oplevet en del anfald og det er blevet mere og mere tydeligt at min specielt min datter på 10 er begyndt at blive rigtig bange for at jeg skal få anfald. Min søn på 5 er også påvirket af det. Er der nogen der kender til en pårørende/ støttegruppe for børn til forældre med epilepsi i Østjylland, Århus. Mvh. Tine Pedersen
 • 12.11.2018
  Svar fra: Tine

  Hej allesammen.
  Jeg har selv epilepsi, og har haft det i mange år. Mine børn har oplevet en del anfald og det er blevet mere og mere tydeligt at min specielt min datter på 10 er begyndt at blive rigtig bange for at jeg skal få anfald. Min søn på 5 er også påvirket af det. Er der nogen der kender til en pårørende/ støttegruppe for børn til forældre med epilepsi i Østjylland, Århus.
  Mvh. Tine Pedersen

 • 16.01.2019
  Svar fra: Morten

  Det gør jeg desværre ikke, men jeg vil give en anbefaling.
  Jeg er 25, er søn af en svær epileptiker og har selv fået en svagere epilepsi som også skræmte min datter.
  Men min far snakkede åbent med min søster og jeg om sine problemer og sagde at vi altid skulle spørge, satte os i første punkt når der var noget med ham. Det har jeg taget til mig, aldrig skjult at være epileptiker – heller ikke for venner osv. – men det har hjulpet min datter rigtig meget.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner