Problemer med Lamotrigin

Hej alle Er der nogle, der har haft problemer med medicin - Lamotrigin - hvor pillerne har ændret størrelse og farve - i givet fald - hvad var problemet - fortæl det venligst? Jeg har - mine problemer følger senere. kaj

Tagged: 

 • 5.02.2017
  Svar fra: Gæst

  Hej Helene,
  Jeg har været i behandling i mange år, og har skiftet medicinering mange gange (både præparat og dosis). Min erfaring er, at det sagtens kan tage et par måneder før bivirkningerne fortager sig. Når du skriver at du stadig er i gang med forsøg vil jeg derfor gætte på at trætheden “bare” er en bivirkning, og at den med stor sandsynlighed vil fortage sig i en vis grad, over tid, når du har nået et niveau i medicineringen som du vedholder over en længere tidshorisont.
  Bedste hilsner, og held og lykke med det hele!

 • 8.02.2017
  Svar fra: Per Vad

  Hej alle
  Er der nogle, der har haft problemer med medicin – Lamotrigin – hvor pillerne har ændret størrelse og farve – i givet fald – hvad var problemet – fortæl det venligst?
  Jeg har – mine problemer følger senere.
  kaj

 • 11.02.2017
  Svar fra: Christine lorenzen

  Hejsa. Jeg er under indkøring af lamotrigin samtidig med at de er ved at udtrappe mig fra kebra. Nogen dage har jeg det som om jeg er på lattergas. De to præparater fungerer ikke godt sammen, derfor denne fornemmelse tilstand. Nok ikke et svar på dit spørgsmål Kaj, bare en oplysning om medicinen.

 • 13.02.2017
  Svar fra: Villy Hedegaard

  Både Lamotrigen og Keppra piller er forskellige fra gang til gang, det gælder både navn, størrelse, farve, leverandør og indpakning. Jeg tror og håber på det aktive stof er ens i pillerne med det samme antal mg. Jeg har fået både Keppra og Lamotrigen i mange år. De seneste 4 år, har jeg efter nøje aftale med min neurolog helt udtrappet Lamotrigen, så jeg nu kun tager Keppra. Det er vigtigt, at tage den doserede mængde medicin, det har jeg passet meget på med. De sidste 3 – 4 år har jeg overhovedet ikke haft et lille anfald. Mit største problem i det daglige er, at koble ansigter og navne sammen, det er langsomt blevet bedre de sidste 3 år.

 • 15.02.2017
  Svar fra: Isabella F

  Mine bivirkninger, i form af træthed, fortog sig efter en 7-8 måneder… 🙂 .

 • 23.02.2017
  Svar fra: Jess T

  Var sidste år gennem 4 forskellige kopi præparater af lamotrigen efter ophør af salg af Actavis’ udgave, Alle krævede større dosis og havde væsentligt forværrede bivirkninger, som endte i en delvis sygemelding (kunne ikke koncentrere mig).. Havde allerede under indkører af lamotrigin haft problemer og sygdom som følge af skift mellem producenter. Er nu på ‘Lamictal’ (originalen) her kan dosis nogenlund fastholdes, dog med et lidt mindre indhold i blodet og lidt flere bivirkninger.
  Så min erfaring er at der kan være væsentlig forskel mellem ens reaktion på forskellige producenters kopi.

 • 28.04.2017
  Svar fra: Peter Knudsen

  For en del år siden var “Lamictal” (originalen i den gule æske) det rigtige produkt, og det hed sig at kopipræparaterne netop til Lamictal var anderledes i deres virkning. Derfor vil jeg råde til at i altid får det originale Lamictal-produkt.

 • 9.07.2017
  Svar fra: Leif Pedersen

  Som Peter skriver køb kun det originale.Jeg har fået Lamictal fra det kom på markedet, og det var næsten uden bivirkninger. Så kom kopierne, og så kom problemerne. Hele mit liv blev ødelagt dengang. Hvis man nævner det over for en læge møder man kun: modstand modarbejdelse søforklaring, og total lige gyldighed.
  Jeg har fået mit hjerte ødelagt, og fik her i efteråret 2 pacemaker operationer Jeg har ikke de krafter som før, eller den energi til at cykle, som før. Jeg får nu kun Lamictal med tilskud, men det var også en kamp for livet. Jeg kunne skrive mere, Bladet tør ikke trykke det, det ville være en skændsel for samfundet hvis sandheden om kopier kom frem. Jeg ved godt at ingen tror på mig, for det står ikke deres teoribog.. Men der er ikke nogen der er kommet med argumenter for det modsatte De kopier jeg har fået kan kun være ulovlige piratkopier.

 • 16.12.2017
  Svar fra: Brian Juul

  Virkning og bivirkninger kan godt være forskelligt fra de forskellige kopi præparater fek.s Lamotrigin, Gabapentin m.m..Da de forskellige producenter, af disse produkter, bruger forskellige hjælpe/tilsætningsstoffer, som kan give som skrevet, afvigende virkninger end originalen. Lægemiddelstyrelsen tillader en ret stor variation i bioækvivalens (+/- 20 % i forhold til originalproduktet). Kopipræparaterne indeholder det samme aktive stof, men der kan være variationer i molekylestrukturen, der gør effekten anderledes. Kopipræparaterne er ikke testet i klinikken, hvilket selvfølgelig gør dem meget billige at producere.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner