Problemer med Lamotrigin

Hej alle Er der nogle, der har haft problemer med medicin - Lamotrigin - hvor pillerne har ændret størrelse og farve - i givet fald - hvad var problemet - fortæl det venligst? Jeg har - mine problemer følger senere. kaj

Tagged: 

 • 5.02.2017
  Svar fra: Gæst

  Hej Helene,
  Jeg har været i behandling i mange år, og har skiftet medicinering mange gange (både præparat og dosis). Min erfaring er, at det sagtens kan tage et par måneder før bivirkningerne fortager sig. Når du skriver at du stadig er i gang med forsøg vil jeg derfor gætte på at trætheden “bare” er en bivirkning, og at den med stor sandsynlighed vil fortage sig i en vis grad, over tid, når du har nået et niveau i medicineringen som du vedholder over en længere tidshorisont.
  Bedste hilsner, og held og lykke med det hele!

 • 8.02.2017
  Svar fra: Per Vad

  Hej alle
  Er der nogle, der har haft problemer med medicin – Lamotrigin – hvor pillerne har ændret størrelse og farve – i givet fald – hvad var problemet – fortæl det venligst?
  Jeg har – mine problemer følger senere.
  kaj

 • 11.02.2017
  Svar fra: Christine lorenzen

  Hejsa. Jeg er under indkøring af lamotrigin samtidig med at de er ved at udtrappe mig fra kebra. Nogen dage har jeg det som om jeg er på lattergas. De to præparater fungerer ikke godt sammen, derfor denne fornemmelse tilstand. Nok ikke et svar på dit spørgsmål Kaj, bare en oplysning om medicinen.

 • 13.02.2017
  Svar fra: Villy Hedegaard

  Både Lamotrigen og Keppra piller er forskellige fra gang til gang, det gælder både navn, størrelse, farve, leverandør og indpakning. Jeg tror og håber på det aktive stof er ens i pillerne med det samme antal mg. Jeg har fået både Keppra og Lamotrigen i mange år. De seneste 4 år, har jeg efter nøje aftale med min neurolog helt udtrappet Lamotrigen, så jeg nu kun tager Keppra. Det er vigtigt, at tage den doserede mængde medicin, det har jeg passet meget på med. De sidste 3 – 4 år har jeg overhovedet ikke haft et lille anfald. Mit største problem i det daglige er, at koble ansigter og navne sammen, det er langsomt blevet bedre de sidste 3 år.

 • 15.02.2017
  Svar fra: Isabella F

  Mine bivirkninger, i form af træthed, fortog sig efter en 7-8 måneder… 🙂 .

 • 23.02.2017
  Svar fra: Jess T

  Var sidste år gennem 4 forskellige kopi præparater af lamotrigen efter ophør af salg af Actavis’ udgave, Alle krævede større dosis og havde væsentligt forværrede bivirkninger, som endte i en delvis sygemelding (kunne ikke koncentrere mig).. Havde allerede under indkører af lamotrigin haft problemer og sygdom som følge af skift mellem producenter. Er nu på ‘Lamictal’ (originalen) her kan dosis nogenlund fastholdes, dog med et lidt mindre indhold i blodet og lidt flere bivirkninger.
  Så min erfaring er at der kan være væsentlig forskel mellem ens reaktion på forskellige producenters kopi.

 • 28.04.2017
  Svar fra: Peter Knudsen

  For en del år siden var “Lamictal” (originalen i den gule æske) det rigtige produkt, og det hed sig at kopipræparaterne netop til Lamictal var anderledes i deres virkning. Derfor vil jeg råde til at i altid får det originale Lamictal-produkt.

 • 9.07.2017
  Svar fra: Leif Pedersen

  Som Peter skriver køb kun det originale.Jeg har fået Lamictal fra det kom på markedet, og det var næsten uden bivirkninger. Så kom kopierne, og så kom problemerne. Hele mit liv blev ødelagt dengang. Hvis man nævner det over for en læge møder man kun: modstand modarbejdelse søforklaring, og total lige gyldighed.
  Jeg har fået mit hjerte ødelagt, og fik her i efteråret 2 pacemaker operationer Jeg har ikke de krafter som før, eller den energi til at cykle, som før. Jeg får nu kun Lamictal med tilskud, men det var også en kamp for livet. Jeg kunne skrive mere, Bladet tør ikke trykke det, det ville være en skændsel for samfundet hvis sandheden om kopier kom frem. Jeg ved godt at ingen tror på mig, for det står ikke deres teoribog.. Men der er ikke nogen der er kommet med argumenter for det modsatte De kopier jeg har fået kan kun være ulovlige piratkopier.

 • 16.12.2017
  Svar fra: Brian Juul

  Virkning og bivirkninger kan godt være forskelligt fra de forskellige kopi præparater fek.s Lamotrigin, Gabapentin m.m..Da de forskellige producenter, af disse produkter, bruger forskellige hjælpe/tilsætningsstoffer, som kan give som skrevet, afvigende virkninger end originalen. Lægemiddelstyrelsen tillader en ret stor variation i bioækvivalens (+/- 20 % i forhold til originalproduktet). Kopipræparaterne indeholder det samme aktive stof, men der kan være variationer i molekylestrukturen, der gør effekten anderledes. Kopipræparaterne er ikke testet i klinikken, hvilket selvfølgelig gør dem meget billige at producere.

 • 24.09.2018
  Svar fra: Jytte

  Jeg startede med med et antidepressiv , kaldet Efoxor , pga selvmordstanker og deppresion , det var tilbage i2008..hvor min læge anbefalede at jeg skulle hurtigst muligt i behandling med dette præparat .
  Pga økonomien blev jeg nødt til at købe Venflaksin ..idet det var MEGET billigere end det min lægel havde udskrevet ….men jeg fik fortalt af både min læge og apoteker , at der var nøjagtig de samme virkemidler i pillerne ?
  På det tidspunkt tænkte jeg ikke over det …men nu efter mine langvarige forfærdelige bivirkninger pga af diverse forskellige medicinske præparater der er blevet skubbet ud over disken til mig , der skal have det dårligt og slås med disse bivirkninger , og hvor jeg forsøger at fortælle min læge og psykiater omkring at , der må være noget galt mht den medicin de udskriver til mig .
  Jeg er efterhånden blevet så syg og har det endeligt ..Har taget 22kg på iløbet af 2år
  Det er total væske ansamling i min krop , jeg har unaturlige væskeophophinger underlige steder i min krop ..Der er ikke nogen der tror på væske ..men samtidig må de give mig ret i at det er underligt jeg har taget Så meget på …men der er ikke nogen læge der vil eller kan fortælle mig ..hvorfor disse kilo er kommet til …uden nogen form for forkert spisning .
  Der er noget helt galt …
  Jeg er via min psykiater blevet sat ned i Venflaksin ..og op i Lamotrigin (Teva) 100mg plus 50 mg efter en måned ..Efter igen 1mdr fik jeg det ikke bedre ( tværtimod ) fik Ticks i hovedet og ubehag ..Så fik jeg anbefalet Phenergan . 25 mg ved søvnløshed …..der er så også bivirkninger ved denne medicin ..Underlige drømme i starten , men sover bedre …
  Dette præparat må jeg imod efter længere brug af dette …Jeg har det underligt ..træt og ugidelig ..orker ingenting ..Det er alt i alt en helvedes dårlig cyklus jeg er inde i nu …også pga min Abnorme vægtøgning ..Det er et helvede og der er ingen der har en løsning for st hjælpe mig . Mvh Jytte .

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner