Samtale med min søn å 8 om epilepsi

Hej Jeg har en søn på 8 og han ved at jeg tager medicin. Jeg har ikke krampeanfald men bliver engang imellem "blank" og er væk i et par minutter hvis jeg har glemt at tage min medicin. Så sker det som regel tidligt om morgenen når jeg lige er stået op så han har aldrig set det. Mit problem er at jeg husker virkelig dårligt pga mange års medicinering og tidligere anfald så jeg skal have forklaret ham om sygdommen på en god måde så han også ved hvad der sker hvis han en dag overværer et af mine små anfald og forstår hvorfor jeg ikke altid kan huske så godt - jeg er også ekstremt dårlig til at finde vej - gps' en er min redning :-) Håber nogen har gode ideer til hvad jeg skal gøre.
  • 20.08.2018
    Svar fra: Mette

    Hej Jeg har en søn på 8 og han ved at jeg tager medicin. Jeg har ikke krampeanfald men bliver engang imellem “blank” og er væk i et par minutter hvis jeg har glemt at tage min medicin. Så sker det som regel tidligt om morgenen når jeg lige er stået op så han har aldrig set det. Mit problem er at jeg husker virkelig dårligt pga mange års medicinering og tidligere anfald så jeg skal have forklaret ham om sygdommen på en god måde så han også ved hvad der sker hvis han en dag overværer et af mine små anfald og forstår hvorfor jeg ikke altid kan huske så godt – jeg er også ekstremt dårlig til at finde vej – gps’ en er min redning 🙂
    Håber nogen har gode ideer til hvad jeg skal gøre.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner