Vægttab

Hej Jeg får Topiramat og har fået det i nogle år nu, i Januar valgte jeg i samarbejde med min neurolog ar øge dosis med 50 mg daglig hvorefter der er røget nogle kg, jeg ville høre om andre har oplevet vægttab ved brug af Topiramat?
 • 8.03.2018
  Svar fra: Maria Lykke

  Hej
  Jeg får Topiramat og har fået det i nogle år nu, i Januar valgte jeg i samarbejde med min neurolog ar øge dosis med 50 mg daglig hvorefter der er røget nogle kg, jeg ville høre om andre har oplevet vægttab ved brug af Topiramat?

 • 2.04.2018
  Svar fra: K

  Hej,
  Jeg er også startet her i februar, og får 2x 50mg dagligt. Jeg har tabt 2kg indtil videre, så jeg kan godt nikke genkendende til det du beskriver. Desuden mister jeg decideret hurtigt appetiten, altså jeg kan ikke spise samme potionsstørrelser som tidligere endvidere føler jeg en falsk mæthedsfornemmelse, hvorfor jeg minder migselv om at spise på faste tidspunkter.

Skriv et svar til indlægget

*

*

Deltag i debatten
Hvis du ønsker at deltage i debatten kan du klikke dig ind under en af indlæggene ude til venstre og skrive dit eget svar eller du kan vælge at oprette en nyt indlæg nedenfor.
Opret ny indlæg
Hvis du ønsker at oprette en nyt indlæg som andre kan deltage i skal du klikke på nedenstående knap.
Tilbage til forum forsiden

Seneste emner