Ansøgningsfrist til Epilepsiforeningens forskningsfond

1. marts 2018 er der ansøgningsfrist for forskere, der vil søge støtte fra Inge Berthelsens legat – Fonden

Epilepsiforeningen støtter forskning på epilepsiområdet gennem ”Inge Berthelsens Legat – Fonden”, der er stiftet på baggrund af en arv fra Inge Berthelsen. Fondens formål er ”….at støtte arbejde med forskning og helbredelse af sygdommen epilepsi”.

Siden 2010 er der uddelt mere end fem millioner kroner til en lang række forskellige projekter. Udlodningen sker som udgangspunkt hvert andet år, og ansøgningsfristen er næste gang 1. marts 2018.

Bemærk: Midlerne overrækkes formelt i tilknytning til Epilepsikonferencen, som afvikles d. 8. juni 2018 i Odense.

Ansøgningsproceduren og krav til ansøgningen kan hentes her på Epilepsiforeningens hjemmeside eller rekvireres hos Epilepsiforeningen, Store Gråbrødrestræde 10, 1., 5000 Odense C. Tlf.: 66 11 90 91,

Ansøgninger sendes til: epilepsi@epilepsiforeningen.dk

Kilde