Deltag i en brugerundersøgelse om en ny sundhedsapp

14.03.2018

Epilepsiforeningen bringer her en opfordring fra folkene bag Drugstars, som vi håber mange vil tage imod. Det er et vigtigt arbejde de gør, som både har til formål at hjælpe dig og os. Så det synes vi er en ren win/win

Kære dig med epilepsi eller dig, der er pårørende til en person med epilepsi.

Vi vil gerne invitere jer til at deltage i en brugerundersøgelse om en ny sundhedsapp, der har til formål at støtte patientorganisationer i Danmark og samtidig motivere brugerne til at følge deres medicinske behandling.

Brugerundersøgelsen er udarbejdet i et samarbejde mellem Epilepsiforeningen og DrugStars, og har til formål at undersøge effekten af brugen af appen over en periode på 2 måneder.

Undersøgelsen er derfor for dig, som:

• Enten selv har epilepsi eller er pårørende til en person med epilepsi
  • Endnu ikke har stiftet bekendtskab med DrugStars appen, men har lyst til at prøve den af i en periode på 2 måneder
  • Er villig til at udfylde et spørgeskema nu og igen om 2 måneder

Det er helt frivilligt at deltage, og din besvarelse vil være anonym.

Jo større svarprocent jo bedre mulighed har vi for at evaluere brugen af appen på bl.a. holdninger, adfærd og behov hos personer med epilepsi og deres pårørende, og vi håber derfor flest mulige inden for målgruppen har lyst til at deltage.

Resultaterne vil blive brugt i anonymiseret form i artikler og til forbedringer af appen for brugere med epilepsi. Som tak trækker vi lod om 3 gavekort á 500 kr. til gavekortet.dk (SuperGavekort), hvis du gennemfører hele undersøgelsen (begge spørgeskemaer).

Vi håber, du har lyst til at bidrage og deltage i denne undersøgelse. Du finder linket til spørgeskemaet her.

DrugStars teamet