Deltag i spørgeundersøgelse om forsyningsvanskeligheder og uafhentet medicin

Køber du medicin på apoteket, så vil vi gerne have din hjælp til denne survey. Hvorfor er der recepter, der ikke indløses? Hvor mange blev egentlig ramt af problemerne med manglende medicin? De spørgsmål vil vi gerne have din og alle andre, der køber medicin, hjælp til at finde svaret på

Deltag i undersøgelse

Resultaterne af undersøgelsen skal vi bruge til at belyse omfanget af forsyningsvanskelighederne samt ulighed i det nuværende tilskudssystem. Foto: Arkiv

Epilepsiforeningen er med i ”Alliancen mod Social Ulighed i Sundhed”, som netop har igangsat en undersøgelse, som handler om at afdække årsager til, at en del receptpligtig medicin ikke afhentes på apotekerne.

Vi har dog også fået mulighed for at tilføje lidt ekstra spørgsmål om leveringsvanskeligheder af medicin i almindelighed – noget som jo har plaget epilepsiområdet hen over foråret og sommeren.

Resultaterne af undersøgelsen skal vi bruge til at belyse omfanget af forsyningsvanskelighederne samt ulighed i det nuværende tilskudssystem. Det synes vi i Epilepsiforeningen er en rigtig god idé, og derfor håber vi at mange har lyst til at svare på undersøgelsen.

Det tager ca. 5 minutter at svare på skemaet, og dit svar behandles selvfølgelig helt anonymt.

Du kan svare på spørgeskemaet her

Kilde

Epilepsiforeningen

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev