Deltag i spørgeundersøgelse om kropsbårne alarmer

Dansk og internationalt forskningsprojekt vil samle folks erfaringer med kropsbårne alarmer

Har du eller en af dine nærmeste prøvet en af de forskellige epilepsialarmer, der sidder på kroppen? Hvad er i givet fald jeres erfaring med den?

Det vil både danske og internationale forskere gerne vide. Derfor har de lavet denne spørgeundersøgelse, som både de og Epilepsiforeningen, håber du vil bruge 10 minutter på at svare på.

Sándor Beniczky, der er professor og overlæge på Epilepsihospitalet, er en af forskerne bag undersøgelsen. Han håber, at undersøgelsen vil give vigtig viden til arbejdet med at forbedre alarmer:

”Undersøgelsesresultaterne skal bruges til at evaluere, hvor vi står henne med det validerede udstyr, og give nogle gode holdepunkter til forskning og udvikling, således at der kommer bedre udstyr, ud af det –  til gavn for patienterne”, siger han.

Undersøgelsens resultater vil bl.a. blive formidlet af Epilepsiforeningen, hvor man eksempelvis vil kunne se brugernes erfaringer med de enkelte mærker af kropsbårne alarmer.

Kilde

Epilepsiforeningen og Filadelfia. Du kan besvare undersøgelsen her.