Deltag i undersøgelse: Hvordan er dine studievilkår?

17.05.2017

Deltag i Danske Handicaporganisationers undersøgelse af studievilkår for studerende med handicap som f.eks. epilepsi. Det tager blot 10 minutter.

Epilepsiforeningen er medlem af Danske Handicaporganisationer, DH, der bl.a. arbejde for at skabe bedre muligheder for at studerende med handicap kan gennemføre en uddannelse på lige fod med andre unge.

I maj har DH iværksat en rundspørge blandt studerende med handicap på universiteterne. Hvis du har epilepsi og studerende på et af landets universiteter, så deltag i undersøgelsen.

Klik her for at starte spørgeskemaundersøgelsen

Formålet med undersøgelsen er at få viden om studievilkår for studerende med handicap og funktionsnedsættelser som f.eks. epilepsi. Det handler bl.a. om, der hvordan fremdriftsreformen påvirker muligheden for at kunne gennemføre studiet.

Hvis du har spørgsmål til undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent i Danske Handicaporganisationer, Karen Il Wol Knudsen på kwk@handicap.dk eller tlf. 36 38 85 53.

Kilde

Danske Handicaporganisationer

Få månedens vigtigste nyheder

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få månedens vigtigste nyheder om epilepsi og Epilepsiforeningen.

Få nyhedsbrev