Få et indblik i Fuhlendorffs krøllede hjerne på gratis Epilepsikonference

“Nogle gange får jeg også folk til at tænke, men vigtigst er grinet”, siger standup-komikeren Christian Fuhlendorff, der kan opleves gratis på Epilepsikonferencen den 20. maj

På Epilepsikonferencen den 20. maj kan du møde en række af de store navne og eksperter på epilepsiområdet. Og så er der en, som du nok bedre kender fra tv, standup-komikeren Christian Fuhlendorff, som afslutter konferencen med en halv times standup.

Det er gratis at deltage i konferencen for medlemmer af Epilepsiforeningen. Hvis du ikke er medlem, kan du blive det for 60 kr.

Fuhlendorff fik sit gennembrud i 2007 med et show, der havde den meget sigende titel “Mit første one man show”. Siden har han lavet det ene anmelderroste standup-show efter det andet. Senest showet “Det sjovt” – endnu en sigende titel for et Fuhlendorff show.

“Jeg lever af at få folk til at grine,”siger komikeren på sin hjemmeside: “Nogle gange får jeg også folk til at tænke, men vigtigst er grinet. Og det har jeg i store træk gjort siden 2001. Når jeg siger store træk er det fordi, at jeg også har lavet min portion af tv-programmer, bl.a. “Kristian”, “Rundt på Gulvet”, “Stormester” og del andre, plus gæsteoptrædener i endnu flere. Og så skal jeg da heller ikke glemme der jeg lavede radio programmet “Gandhi” på P3.”

Andre kendte navne

Ud over Fuhlendorff kan du på konferencen også møde mange kendte navne fra det danske epilepsiunivers.  Lars H. Pinborg, overlæge på Rigshospitalets epilepsiklinik og leder af det danske epilepsikirurgiprogram, Jakob Christensen, overlæge fra Aarhus Universitetshospital og formand for Dansk Epilepsi Selskab, og Lone Nørager Kristensen landsformand i Epilepsiforeningen.

Epilepsikonferencen er gratis for med medlemmer af Epilepsiforeningen og finder sted den 20. maj i Odense Congress Center.

Kilde

Christian Fuhlendorff