Hjælp med at løfte handicapområdet – del dine erfaringer

27.11.2019

Meld dig til Danske Handicaporganisationers (DH) nye webpanel, der skal skabe dokumentation og data på handicapområdet

Handicapområdet skal løftes, så der kan skabes skabe bedre vilkår for mennesker med handicap og deres pårørende. Derfor har vi brug for dine erfaringer.

Danske Handicaporganisationer (DH), der er paraplyorganisation for Epilepsiforeningen og lang række handicap- og patientforeninger, har oprettet et nyt webpanel, der skal skabe dokumentation og data på handicapområdet.

Hvis du har lyst til at dele erfaringer, vil du modtage et spørgeskema via e-mail op til fire gange om året.

Spørgeskemaerne kunne eksempelvis handle, om dit barn er godt inkluderet i skolen, om du får den rigtige hjælp af kommunen, om du benytter kollektiv transport eller dine oplevelser med sundhedsvæsnet.

Du kan enten selv have et handicap eller være pårørende. Du vil være anonym.

Du kan tilmelde dig her

Tilmelder du dig inden 19. december deltager du i lodtrækningen om tre iPad Air og 20 gavekort á 300 kroner.

Kilde

Danske Handicaporganisationer, hvor du kan læse mere om panelet