Noget for alle – det garanterer vi

03.08.2021

Vi udfordrer dig: Du kan ikke komme gennem vores arrangementskalender uden at finde noget, du godt kunne tænke dig at deltage i

Hvad er du mest til: Kunst eller bowling? Er du sådan en, der gerne vil ud at rejse, eller er du mere sådan en, der vil sidde derhjemme og blive klogere? Kan du lide dyr, eller er du mere til netværk med mennesker?

Hvis du vil prøve noget nyt til maven eller ganen, så kan du tage med ud at spise eller komme på ølsmagning – ja du kan sådan set også lære selv at lave maden. Du kan komme til foredrag med forfattere, professorer og andre eksperter, eller du kan mødes med de andre fra foreningen nede på en cafe.

Du kan løbe i hælene på kronprinsen, kravle op over trætoppene eller køre i ruchebane.

Hvad har du lyst til? Du finder ret sikkert noget for dig blandt alle Epilepsiforeningens mange tilbud den kommende tid.

Langt de fleste tilbud kræver, at du er medlem af Epilepsiforeningen. Hvis du ikke er det, kan du blive det her. Bemærk: Du behøver ikke bo i den kreds, der står for arrangementet – langt hovedparten af arrangementerne er åbne for alle foreningens medlemmer uafhængigt af bopæl; se nærmere om vilkårene under de konkrete aktiviteter.

Få overblik og læs mere under “Arrangementer”

21. august: Familietur til Bakken

22. august: Tur til Skovtårnet med Kreds Sydsjælland

24. august: Spis sammen i Randers