Nyt tilbud: Få hjælp på vejen mod stærkere fællesskaber

Med bl.a. to gratis kursus- og samværs-weekender samt telefonkontakt til medlemmer gør Epilepsiforeningen en indsats for at fremme trivsel og mindske følelsen af ensomhed

 

Hvis du har spurgt dig selv: Kan jeg få råd og støtte, hvis jeg savner et stærkt fællesskab eller føler mig alene med de problemer, min eller mit barns epilepsi giver mig? Så er svaret nu: Ja.

Som led i en indsats for at fremme livskvalitet og forebygge den ensomhed, som coronasituationen har forværret, er der mulighed for at kontakte Epilepsiforeningens nye projektmedarbejder, Maria Elmsted Jensen, og få en snak med hende.

I 2021 vil Maria også selv kontakte alle kommende nye medlemmer for at få en snak, om deres forventninger til medlemskabet af foreningen. Og i den forbindelse også vende eventuelle udfordringer med manglende trivsel.

Hun kan hjælpe dig på vej til de tilbud om rådgivning og netværk, der findes nær dig – både dem Epilepsiforeningen tilbyder og de, der findes i for eksempel kommunalt regi.

Den ny projektmedarbejder er også tovholder på to gratis weekender for henholdsvis voksne med epilepsi og forældre til børn med epilepsi. Begge weekender har titlen ”En hverdag med stærkere fællesskabet” og vil bestå af både kursusoplæg og muligheden for at opleve fællesskabet med ligesindede.

Kontakt Maria

Maria Elmsted Jensen kan kontaktes på tlf. 63 11 93 61. Du kan også sende en mail til maria@epilepsiforeniingen.dk

Tilmeld dig kursus- og samværs-weekend

Læs mere om weekenden for voksne 30. april-2. maj

Læs mere om weekenden for forældre 20.-22. august

Kilde

Epilepsiforeningen