Nyt tilbud: Få hjælp på vejen mod stærkere fællesskaber

Med bl.a. to gratis weekendture samt telefonkontakt til medlemmer gør Epilepsiforeningen en indsats for at fremme trivsel og mindske følelsen af ensomhed

 

Hvis du har spurgt dig selv: Kan jeg få råd og støtte, hvis jeg savner et stærkt fællesskab eller føler mig alene med de problemer, min eller mit barns epilepsi giver mig? Så er svaret nu: Ja.

Som led i en indsats for at fremme livskvalitet og forebygge den ensomhed, som coronasituationen har forværret, er der mulighed for at kontakte Epilepsiforeningens nye projektmedarbejder, Maria Elmsted Jensen, og få en snak med hende.

I 2021 vil Maria også selv kontakte alle kommende nye medlemmer for at få en snak, om deres forventninger til medlemskabet af foreningen. Og i den forbindelse også vende eventuelle udfordringer med manglende trivsel.

Hun kan hjælpe dig på vej til de tilbud om rådgivning og netværk, der findes nær dig – både dem Epilepsiforeningen tilbyder og de, der findes i for eksempel kommunalt regi.

Den ny projektmedarbejder er også tovholder på to gratis weekender for henholdsvis voksne med epilepsi og unge med epilepsi. Begge har temaet ”En hverdag med stærkere fællesskabet”.

Kontakt Maria

Maria Elmsted Jensen kan kontaktes på tlf. 63 11 93 61. Du kan også sende en mail til maria@epilepsiforeniingen.dk

Tilmeld dig weekendture

Læs mere om weekenden for voksne 15.-17. oktober 2021

Læs mere om juleweekenden for unge 3.-5. december

Kilde

Epilepsiforeningen