14.10.2015

Ramsay hjalp fyret kok

På Twitter fortalte en studerende, der læser til kok og havde et deltidsjob som kok, hvordan han sloges med sin epilepsi. Fx: "Havde tre anfald i morges, men studierne og kollegaerne betyder så meget for mig, at jeg ikke vil skuffe dem."
Men en dag blev han fyret og i desperation kontaktede han tv-kokken Gordon Ramsey, der er kendt for at svine folk til i sit program "Ramsay’s Kitchen Nightmare": “@GordonRamsay, jeg har brug for et råd. Er blevet fyret som kok på vej hjem fra arbejdet samme dag, jeg nævnte epilepsi. Er det retfærdigt?”
Det syntes stjernekokken ikke var retfærdigt: “Det er tåbeligt DM Jeg vil tilbyde dig et job"
Aaron Merrys far har fortalt, at efter udvekslingen af tweet fik Merry en opringning fra direktøren for Ramseys firma, Ramsay Group HR, der lagde en lang telefonbesked, hvor han inviterede Merry til en jobsamtale i London. Den går Merry nu og glæder sig til.
Faren har fortalt onlinemediet BuzzFeed, at sønnen ikke er færdigudlært: "Han studerer stadig på college og prøver at lære faget akademisk og bruge det i et deltidsjob, så han må jonglere en del. Uanset hvordan det går, så vil jeg på det personlige plan gerne takke Gordon og Ramsay-firmaet for at følge op på samtalen."
"Det er meget let at sige ting på Twitter uden at gøre noget ved det. Vi er virkeligt taknemmelige for, at Gordon stod ved sit ord. Det viser hvilken slags fyr han er. Der er mange, der opfatter ham som hårdhudet forretningsmand."
(Kilde: BuzzFeed)

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om epilepsi, forskning, debat og informationer om foreningen.

Tilmeld vores nyhedsbrev