Svar på spørgeskema om børn med epilepsi i folkeskolen

07.12.2022

Hvad møder børn og unge med epilepsi af udfordringer i forhold til skolen? Og hvordan kan skoledagen blive bedst mulig?

Epilepsiforeningen har onsdag sendt en survey rundt til alle de medlemmer vi har mailadresser på. Foreningen vil undersøgelse, hvordan dagligdagen ser ud i folkeskolen for børn og unge med epilepsi. Vi vil se på de udfordringer børn og unge møder i skolen, men også en afdækning af, hvor folkeskolen lykkes med at gøre skoledagen bedst mulig.

Målgruppen for besvarelse af spørgeskemaet er forældre, der på nuværende tidspunkt har børn med epilepsi i folkeskolealderen – det vil sige ca. 6 – 15 år.

Har barnet med epilepsi ingen forældre, eller har forældrene svært ved at udfylde skemaet, er andre pårørende velkomne til udfylde det i stedet.

Besvarelsen er anonym, og det tager ca. 10 min. at gennemføre.

På forhånd tak for din tid.

Kilde

Epilepsiforeningen