Sygeplejerske til unge: ”Jeg vil gerne interviewe dig om hverdagslivet med epilepsi”

Sygeplejerske og professor vil være klogere på, hvordan teknologi og digitale løsninger anvendes i hverdagslivet med epilepsi

 

”Jeg er sygeplejerske i neurologisk afdeling, Sjællands universitetshospital, hvor jeg er i gang med at lave en forskningsundersøgelse. Det er en undersøgelse, hvor vi ønsker at blive klogere på hvordan teknologi og digitale løsninger anvendes i hverdagslivet med epilepsi”, fortæller Liv Hjorhöy (billedet).

Interviewene vil blive gennemført virtuelt. Og hvis man har epilepsi og er mellem 15 og 30 år og gerne vil deltage, kan man kontakte hende på mail lhju@regionsjaelland.dk eller telefon 51944821

Liv Hjorhöy er sygeplejerske på Neurologisk klinisk forskningsenhed på Sjællands universitetshospital, hvor hun samarbejder om projektetet med professor Troels Wesenberg Kjær og sygeplejefaglig forskningsleder Malene Beck.

Vil afdække et videnshul

Selve undersøgelsen har til formål at undersøge unges hverdagsliv med epilepsi og hvordan teknologi bidrager til egenomsorg og sygdomsmestring.

I første omgang er projektet en baseline undersøgelse med henblik på at få afdækket et videnshul i forskningen. Resultaterne ventes at blive publiceret i en international journal samt danne baggrund for videre forskning til gavn for unges oplevelse af mestring af sygdom og egenomsorg.

Kontakt

Interesserede kan kontakte Liv Hjorhöy på mail lhju@regionsjaelland.dk eller telefon 51944821..

Kilde

Neurologisk klinisk forskningsenhed på Sjællands universitetshospital