Epilepsiforeningens legat til mennesker med epilepsi

Epilepsiforeningen uddeler skattefrie legater fire gange om året til mennesker med epilepsi, som har det økonomisk vanskeligt. Der er ingen ansøgningsfrist, og man kan højst modtage et legat hvert andet år.

Uddeling forudsætter derudover, at der ikke kan ydes støtte til det søgte via den sociale lovgivning, og at de økonomiske forhold viser, at man ikke har mulighed for selv at afholde udgiften.

Der kan uddeles legater til:
  • At modtage det bedst mulige behandlingstilbud
  • At afbøde flest mulige afledte psykosociale konsekvenser af epilepsien

Der er ikke mulighed for at uddele legat til støtte til skole- og erhvervsuddannelser, studierejser, etablering af erhverv og lignende, da det jævnfør SKAT ikke betragtes som hjælp i en vanskelig situation eller som hjælp til sygdomsbekæmpelse eller sygdomsforebyggende arbejde.

Sådan søger man om legat

Ansøgningsskemaet printes ud, udfyldes og indsendes sammen med husstandens seneste årsopgørelse til:

Epilepsiforeningen, Store Gråbrødrestræde 10, 1. 5000 Odense C

Hent ansøgningsskema til Epilepsiforeningens legat som worddokumt

Tilbud til nye og nuværende medlemmer

FÅ EN GRATIS DOSERINGSÆSKE

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få en gratis doseringsæske sammen med medlemskabet (værdi 99 kr.). Er du medlem, kan du bestille en gratis doseringsæske.

FÅ DIN ÆSKE