Selvbetjening for medlemmer og frivillige i Epilepsiforeningen

Her på siden finder du skemaer og formularer, så du kan melde adresseændringer, tilmelde dig PBS, afregne transportudgifter og indberette bestyrelsessammensætningen efter generalforsamlinger i den lokale kreds.

Spørgsmål angående dit medlemskab

Kontakt landskontoret på telefon 6611 9091 eller send en mail til Epilepsiforeningen.

Det er både en fordel for dig og for os, hvis du har tilmeldt din abonnementsfaktura til BetalingsService.

Tilmeld dig Betalingsservice

Så hvis du ikke allerede er tilmeldt betalingsService så gør det via linket herunder.

Du skal bruge dit CPR-nummer, reg.- og kontonummer, kundenr. samt følgende oplysninger: PBS-nr.: 02208806 – Deb.grp.nr.: 00001

Tilmeld dig Betalingsservice via dette link til PBS

Afregn transportudgifter

Her kan du hente et skema til indberetning af transportudgifter (wordark)

Skemaet skal udfyldes og sendes sammen med bilag til Epilepsiforeningen, Store Gråbrødrestræde 10, 1. 5000 Odense C., evt. pr. mail til Epilepsiforeningen

Her kan du se reglerne for reglerne for dækning af udgifter for frivillige

Kredsindberetning – indberet sammensætningen af bestyrelsen efter kredsens generalforsamling

Her kan du hente kredsindberetningsskemaet (wordark).

Det skal udfyldes når lokalkredsens bestyrelse har konstitueret sig og sendes til Epilepsiforeningen, Store Gråbrødrestræde 10, 1. 5000 Odense C., evt. pr. mail til epilepsi@epilepsiforeningen.dk

Vores holdning

Hvad mener Epilepsiforeningen? Og hvad har vi politisk fokus på lige for tiden?

Webshop

I vores webshop finder du bl.a. pjecer, bøger og plakater. Og du kan tegne medlemskab med rabat.

Rådgivningen

Medlemmer kan få gratis rådgivning hos vores sygeplejerske og socialrådgiver.

Tilbud til nye og nuværende medlemmer

FÅ EN GRATIS DOSERINGSÆSKE

Bliv medlem af Epilepsiforeningen og få en gratis doseringsæske sammen med medlemskabet (værdi 99 kr.). Er du medlem, kan du bestille en gratis doseringsæske.

FÅ DIN ÆSKE