Bladet Epilepsi

Læser bladet Epilepsi

Medlemsbladet ”Epilepsi” udkommer fire gange om året, og sendes til alle medlemmer.

I bladet går vi i dybden med forskellige temaer, og sætter ansigter på epilepsien med spændende interview med mennesker, der lever med epilepsien i hverdagen.

Bladet indeholder derudover fast nyt fra epilepsiområdet; både hvad der sker rent fagligt, og hvad der rører sig i foreningen, og på den politiske front.

Temaerne i medlemsbladet følges typisk op på foreningens hjemmeside med nyheder og lignende.

Bliv medlem og få bladet fire gange om året

Få en smagsprøve på de seneste blade og læs ældre numre

Epilepsi nr. 2, 2017

Denne gang er temaet job og uddannelse. Du kan bl.a. læse et interview med Thomas, der trodsede sin epilepsi og blev tømrer, og en artikel om, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger job og uddannelse.

Epilepsi nr. 1 2017

Det handler om søskende til børn med epilepsi. Der er artikler om børn som pårørende og et interview med en søster til dreng med epilepsi

Epilepsi nr. 4 2016.

Temaet er retssikkerhed. Vi har talt med en mor, der oplever, at kommunen gør som det passer dem. Og du får gode råd om, hvad du har ret til af støtte og behandling.

Epilepsi nr. 3 2016.

Om epilepsi og samliv. Vi interviewer både sygeplejersker om epilepsi og seksualitet, taler med kvinde der har haft seksuelle problemer

Epilepsi nr. 2 2016.

Om hverdagens belastninger. Bl.a. interview med en familie. Og med en læge om stress.

Epilepsi nr. 1 2016.

Temanummer om ældre og epilepsi. Bl.a. interview med norsk ekspert.

Epilepsi nr. 4, 2015.

Læs hele bladet, hvor en overlæge fortæller om mirakelkure. Og en patient fortæller om sine erfaringer med t-VNS

Epilepsi nr. 3, 2015

Om unge og løsrivelse fra hjemmet. Bl.a. det at flytte hjemmefra

Epilepsi nr. 2, 2015

Få en smagsprøve på bladet. Om operationer og behovet for at flere bliver tilbudt en epilepsioperation

Epilepsi nr. 1, 2015

Læs hele bladet gratis. Om komplementær alternativ behandling af epilepsi, bl.a. drengen der blev behandlet med lyd.

Epilepsi nr. 4 2014

Læs hele bladet, hvor der er fokus på posttraumatisk stress hos pårørende til personer med epilepsi

Epilepsi nr 3 2014

Læs hele bladet om at blive rask og bl.a. problemerne i forbindelse med udtrapning af medicin.

Epilepsi nr. 2 2014

Læs hele bladet om de psykosociale konsekvenser ved epilepsi.

Epilepsi nr. 1 2014.

Læs hele bladet om gode og dårlig erfaringer med inklusion

Epilepsi nr. 4 2013

Læs hele bladet. Og medicinsk behandling af epilepsi og forskning i epilepsimedicin.

Epilepsi nr. 3 2013

Læs hele bladet. Om epilepsi og livskvalitet. Læge med epilepsi fortæller om problemer med hukommelsen.

Få månedens vigtigste nyheder

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få månedens vigtigste nyheder om epilepsi og Epilepsiforeningen.

Få nyhedsbrev